.

Velika šefica Milica Mitrović najavila Zadrugu 7 Elitu, nagrada 100000 evra!

TRKA ZA 100.000 EVRA POČINJE USKORO! Oglasila se Milica Mitrović, od septembra ništa više neće biti isto, sprema se neviđeni svetski šou

Da li ste spremni?

Željko i Milica Mitrović

Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Spektakularna, nova sezona rijaliti šoua ‘‘Zadruga 7 Elita“, koja je uveliko u pripremi, obećava program i sadržaj koji do sada niste mogli da vidite na malim ekranima, a biće u rangu sa onima koji se emituju na svetskim TV stanicama! Sve to na svom Instagram profilu obodanila je Milica Mitrović.

PREPORUKA:   PONOVO NASILJE NA TV PINKU: Milica Veličković napala Miljanu i Terzu koji su se smuvali!

Produkcija već uveliko radi kastinge, sređuje velelpno zdanje „Bele kuće“, pažljivo bira buduće učesnike, a iako se sve drži u strogoj tajnosti, može se zaključiti da će svi gledaoci i ljubitelji rijaliti programa u novoj TV sezoni biti prikovani za male ekrane. Otvoriće se nova poglavlja, ispričati nove životne i ljubavne priče, a novi projekat će svakako podići jedan viši nivo zabavnog programa, ne samo u našoj zemlji, već i u celom regionu.

Ono što je za sada izvesno, budući stanovnici luksuznog kompleksa u Šimanovcima boriće se za nagradu od neverovatnih 100.000 evra!

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Velika šefica Milica Mitrović najavila Zadrugu 7 Elitu, nagrada 100000 evra!”

  1. […] rijaliti sa po 50.000 evra. Produkcija već uveliko radi kastinge, a tim povodom se oglasila i Milica Mitrović na svom Instagram […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!