.

Lepi Mića se izvinio Luni Đogani, pokajao se i priznao grešku!

Luna je ostavljena na najbezobrazniji način: Posle 6 godina stiglo pokajanje, Lepi Mića se izvinio Đoganijevoj

„Luna me ne mrzi, možda je ljuta što sam je vređao, ali tad sam joj mislio dobro“, rekao je Lepi Mića
Luna Đogani, Lepi Mića

Foto-kolaž: ATA Images/Antonio Ahel, Kobra

Zadrugar Lepi Mića juče je gostovao u emisiji „Narod pita“ kada se dotakao pobednice druge sezone „Zadruge“, Lune Đogani, koja je bila na meti osuda zbog toga što je stupila u odnos sa oženjenim muškarcem, a od tada se u svakoj sledećoj sezoni popularnog rijalitija dešavala ista situacija, ali niko nije prošao kao Luna.

Voditelj Darko Tanasijević preneo je Lepom Mići pitanje sa Tvitera, vezano za nju.

– Mićo, da li misliš da si bio grub prema Luni kad vidiš ove manipulatore poput Ane Ćurčić? – pitao je Tanasijević.

PREPORUKA:   Novi pokušaj bekstva repera preljubnika Nenada Aleksića Ša, komentari lete na sve strane!

– Luni želim svu sreću. Ja sam se ljutio jer vređa Kiju, Slobu sam zvao balvanom. Bio sam u svađi sa Slobom, Kijom i Lunom. Ja nisam neko ko navija, ali branim iste stavove. Sa Lunom sam se svađao zbog toga, ali sam uvek govorio da je ona javno rekla i borila se za to, a ona je ostavljena na najbezobrazniji način – rekao je Mića.

– Kad bi sad uporedio Lunu i njeno prizanje, njen način i žar i postupke Anđele Đuričić, kako bi to izvagao? Koja je bila bolja, moralnija, pametija? – upitao je Darko.

– Pričaću o iskrenosti, Luna nije moralisala, a Anđela je moralisala. Luna je odmah meni rekla da to gori, peti ili šesti dan. Ja sam nju samo osuđivao što je vređao Kiju. Anđela kad je ušla napala je Karića što joj se udvarao, pa onda napraviš to sa Zvezdanom. Ja sam to podržao jer sam shvatio šta se desilo u kecu, zato sa joj govorio da ne vređa Anu Ćurčić. Anđela je shvatila da je uradila lošu stvari i nije imala m*da da nosi, Luna je to znala da nosi. Luna je bila iskrena do kraja, a ova sve na pola – pričao je Lepi Mića.

PREPORUKA:   Okršaj Marka Miljkovića i Lune Đogani nakon njegovog hapšenja!

– Kad si poslednji put video Lunu? – pitao je voditelj.

– Sreli smo se kod Sanje Marinković u emisiji, uvek je pozdravim. Luna je videla da sam ja prema njenoj majci bio dobar, prema njenom bratu i ocu, nisam imao ništa lično protiv njene porodice. Luna mene ne mrzi, možda je ljuta što sam je vređao, ali tad sam joj mislio dobro. Na kraju se ispostavilo da je Sloba otišao i da joj se nikad više nije javio u životu – ispričao je Lepi. Mića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!