.

Lepog Miću niko ne voli, svi ga mrze, a on je uzvratio neočekivano pa ih postideo! (SNIMAK)

SVI U ČUDU! Mrze ga, pljuju i govore da je loš, a Lepi Mića je ovim postupkom POSTIDEO SVE u „Zadruzi“! (VIDEO)

Lepi Mića prijatno je iznenadio sve u rijalitiju „Zadruga“, jer, posle svega, ovako nešto od njega niko nije očekivao

Lepi Mića, Zadruga

Printskrin: TV Pink

Lepi Mića oduševio je danas sve u „Zadruzi“ kada je tokom jednog od sastanaka izneo predlog da se svi takmičari udruže i pomognu Divni.

Naime, Lepi Mića predložio je da svi učesnici „Zadruge“ daju po 50 evra kako bi skupili za Divninu operaciju, koja navodno, kako Mića kaže, iznosi 1.600 evra na VMA u Beogradu.

Printskrin: TV Pink

Mići su nakon izlaganja svi aplaudirali, a Anđela Veštica je čak prokomentarisala da će dati 100 evra. Potegla se priča oko toga da je Marko (Divnin suprug) odavno trebalo da reši taj problem, budući da operacija „ne košta puno“.

Lepo je što je Mića pokazao tu svoju dobru stranu u svom zlu njegovom… Ružno je da blatite Divninog muža, jer je on od nje napravio ženu, majku… – komentarisali su u „Zadruzi“.

Printskrin: TV Pink

A, kasnije su i Divna i Marko komentarisali predlog skupljanja para i navodnu operaciju, te se složili da će, ako bude potrebno, zajedno otići u inostranstvo.

Divna je pričala i kako je problem nastao zato što joj je iskočila lopatica i to može da se odstrani, iako je operacija rizična, jer lekari ne garantuju da neće ostati nepokretna.

Printskrin: TV Pink

Takmičari su na kraju predložili da produkcija „Zadruge“ ispita sve i da im kaže koliko para treba da daju kako bi skupili za operaciju.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!