Iako je prošlo samo osam dana od početka najvećeg rijalitija ikada, Zoran Marjanović je večeras, na iznenađenje svih, napustio „Zadrugu“.

Mnogi od učesnika uspeli su da privuku pažnju javnosti, a čini se da se Zoran Marjanović držao po strani i nije se mnogo isticao. Najviše pažnje Marjanović je privukao kada ga je posetila ćerka Jana.

U toku emisije „Zadruga – Narod pita“, gledaoci Televizije Pink na kratko su imali priliku da zavire u Belu kuću u toku razgovora Drveta mudrosti sa Zoranom Marjanovićem.

– Dobro veče, vreme je da kreneš na put. Doviđenja – reklo je Drvo mudrosti.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić poručila Filipu Caru da je GAD od koga ima STRES!

– Doviđenja – rekao je Marjanović.

Idem brate, vraćam se za 10 dana, da završim parnice sa novinarima, pa se vraćam. Podzrav svima, vidimo se!

Marjanović se pozdravio sa zadrugarima i napustio imanje na koje će se vrlo brzo i vratiti.

Učesnik rijalitija “Zadruga“, Zoran Marjanović večeras je napustio novoizgrađeni grad.

Čim je izašao, došao je u Pinkov studio gde je otkrio zbog čega je povučen, kao i šta misli o ostalim učesnicima.

– Čitav ovaj projekat je na dosta višem nivou nego bilo bilo koji drugi i mislim da su ljudi sada shvatili. Mića i ja se znamo privatno i prijatelji smo on je srčan i hrabar čovek. Nema čoveka kom u susret ne bi izašao. Ima jezik, ume da opsuje, ali on je jako dobar čovek – rekao je Zoran, pa dodao:

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović strašna svađa, PRETNJE I UCENE!

– Nisam se obazirao na dešavanja. Isključio sam se. Zaboravio sam da su tu kamere. Odbio sam igru juče jer nisam mogao da zamislim sebbe u toj seksualnoj igrici. Meni su zamerili što sam povučen, ali ja sam takav niko ne treba da glumi. To se vidi i ne smatram da je to dobro. Ja sam pre neko veče i rekao da su licemerni jer kad krene lajv svi se svađaju. Kada se završi to, oni normalno komuniciraju. To rade iskusni vukovi iz rijalitija. Nama ostalima je to bilo čudno.
(pink.rs)