.

LEZBEJKE PLAKALE NA RASTANKU: Sanja izbačena iz Zadruge 2, usledile potom suze, obećala Matori šta će biti po izlasku u realan svet

LEZBEJKE PLAKALE NA RASTANKU – SANJA NAPUSTILA „ZADRUGU 2“: Usledile suze i jecaji, oprostila se sa Matorom i priznala šta će biti kad joj devojka IZAĐE!
Sanja i Matora Foto: screenshot

Sanja Stanković je izbačena iz „Zadruge 2“, a njeni cimeri kao ni Matora nisu uspevali da zadrže suze.
Foto: screenshot

Ona se oprostila od svoje devojke, pa progovorila o tome kako je opstala njena veza sa Jovanom.

– Mnogima je bilo bitno da budu popularni, a nas dve smo ušle da bismo ostvarile zajedničke snove posle „Zadruge“ – rekla je Sanja.

PREPORUKA:   FILIP MIJATOV ZARATIO SA POLA ZADRUGE ZA 24 SATA! Pljunuo Dejana u lice, polio Sašku vodom... Obezbeđenje TRČALO PO ŠIMANOVCIMA!

Sanja je napravila problem Matoroj kada je pomenula da se čula sa bivšim dečkom, koji ju je verio svojevremeno.

– Zbog ljubavi sam spremna da prećutim i oprostim, ali ja sam se nervirala i za Lunu i Noru dok sam bila napolju. Posumnjala sam u Jovanu, ona je zaljubljive prirode. Devojku je prevarila sa mnom i mislila sam da će to meni da se desi. Naša ljubav se učvrstila, mislila sam da mi se to neće svideti kasnije, da je trenutno, ali sam je baš zavolela. Koliko god su naše svađe teške, ne bih mogla da je ostavim – izjavila je Stankovićeva i dodala:
Foto: screenshot tv pink / screenshot

– Ja Jovani sve pričam i kada bih sakrila za tog verenika, nešto bi bilo sumnjivo. Sve sam joj ispričala.

PREPORUKA:   DALILA DOVELA HODŽU DA BILJANI BACI CRNU MAGIJU?! Vradžbinama razdvojila Dejana od majke, donela njene NOKTE da joj BAJE DA UMRE?! Od ove kletve nema GORE!

Blic.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes