.

Lezbejke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora raskinule posle burnog telefonskog razgovora, a i Luna uključeno u raskid!

BRUTALAN RASKID ZBOG ĐOGANIJEVE Sanja ostavila Matoru: „Koliko sam preplakala zbog Lune, e pa nećeš više, KRAJ!“

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora Foto: screenshot tv pink / screenshot

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora sinoć su imale buran telefonski razgovor, nakon kog je Sanja odlučila da raskine vezu sa Matorom.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora Foto: screenshot tv pink / screenshot
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Matora je, naime, sinoć dobila mogućnost da se čuje sa Sanjom, koja isprva nije želela da joj se javi na telefon.

Jovana je zbog toga grcala u suzama, a kada se Sanja ipak javila usledio je hladan tuš. Stankovićeva je svojoj partnerki zamerila odnos sa Lunom Đogani, sa kojom je Matora pre nekoliko dana ponovo bila bliska.

– Jednu stvar si naučila od Anabele, da glumiš patetiku, ja neću da ispadnem veštica napolju, javila sam ti se jer mi je bilo žao – počela je razgovor Sanja.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora Foto: screenshot tv pink / screenshot
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

– Da li se ovako završava veza od dve godine? – pitala je Matora.

PREPORUKA:   Bezobrazno ogroman honorar Jovane Tomić Matore u rijalitiju Elita!

– Koliko puta sam ti prešla preko j***ne Lune, muka mi je od svega. Da li se sećaš koliko sam prošle godine preplakala zbog te iste Lune, jedva sam prešla preko narukvice. Muka mi je više da se ponižavam, ponižavaš me svojim postupkom. Javila sam se Luni, da bih videla tvoju reakciju, ako znaš da mi smeta, ne radi to. Ne mogu da verujem da si se pomirila sa najvećim manipulatorom u „Zadruzi“, ona je pretila mojoj majci. Ne mogu da verujem da si rekla pre neki dan: „Ako joj smeta moj odnos sa Lunom, neka raskine.“ Ti si opsednuta njima – govorila je Sanja Matoroj.

Luna Foto: Zadruga Official / youtube
Luna

Matora je zatim pitala Sanju da li je istina da se napolju videla sa bivšim verenikom.

– Da, tačno je, meni je trebala pomoć od Bubilija, pomogao mi je kada mi je trebalo. Saznala sam šta si radila napolju, zvala si svoju bivšu devojku svaki put kada se posvađamo. Poruke si lepo obrisala, a pozive nisi, čak si se i videla sa njom. Tvoj brat mi je potvrdio sve – odgovorila je Sanja.

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović javno pred kamerama prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, ljubavne poruke slao trećoj devojci!

Kada su završile razgovor, Sanja je na Instagram storiju objavila da raskida sa Matorom jer, kako kaže, neće više da trpi njene laži.

Sanja Stanković - objava Foto: Instagram/mrs_s.happy / Instagram
Sanja Stanković – objava

– Sve ima svoje granice! Moj prag tolerancije je prešla! Niti sam ponovo u vezi sa bivšim verenikom, a sada ovako javno kažem da ni sa Jovanom više nisam u bilo kakvom odnosu! Meni je dosta laži u životu i njene manipulacije… I uhvatim je u laži po stoti put, a ona loptu prebacuje na mene! E, pa nećeš više! Kraj – napisala je Sanja.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!