.

Lidija Vukićević i Vladimir Tomović u ljubavi, javno razmenjuju ljubavne poruke!

Lidija i Vladimir javno razmenjuju nežne poruke! Ona mu ostavlja srca i poljupce, a on njoj tepa – Razlika između njih je dvadeset godina, a interakcija na Instagramu pdostiče sumnju da su više od prijatelja
Lidija Vukicevic, Vladimir Tomovic

Foto: A. Nalbantjan, Youtube/Zadruga Official

Lidija Vukićević (57) i Vladimir Tomović (37) stavili su do znanja da su u odličnim odnosima na Instagramu, i to tako što glumica redovno lajkuje objave Crnogorca koji je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge 3.

Njih dvoje se dugo već prate na ovoj društvenoj mreži, a jedno drugom ostavljaju i komentare, koji gotovo nikada ne ostanu bez odgovora druge strane. Šuška se kako je glumica „bacila oko“ na kršnog Crnogorca, koji je poslednju javnu vezu imao sa Stanijom Dobrojević.

PREPORUKA:   Šarmen Soraja Leoni Altman nova učesnica Zadruge 6, POZNATA JEDINO KAO letnja avantura Marka Janjuševića Janjuša!

Nije teško zagrliti čitav svet, kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos – napisao je Tomović ispod jedne fotografije, a Lidija mu je u komentaru ostavila emotikone srca, na šta joj je on uzvratio sa „zlato moje“.

Vladimir Tomović, Lidija Vukicevic

Printskrin: Instagram/vladelije

PREPORUKA:   Filip Car i Aleksandra Nikolić, uprkos žestokoj svađi, imali su s*ks pomirenja! (SNIMAK)

Lidija je od Tomovića starija punih dvadeset godina i ima dvojicu sinova, a mnogi smatraju da u javnosti iskazuju previše bliskosti da bi bili samo drugari.

Vladimir Tomović, Lidija Vukicevic

Printskrin: Instagram/vladelije

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!