.

Lidija Vukićević i Vladimir Tomović u ljubavi, javno razmenjuju ljubavne poruke!

Lidija i Vladimir javno razmenjuju nežne poruke! Ona mu ostavlja srca i poljupce, a on njoj tepa – Razlika između njih je dvadeset godina, a interakcija na Instagramu pdostiče sumnju da su više od prijatelja
Lidija Vukicevic, Vladimir Tomovic

Foto: A. Nalbantjan, Youtube/Zadruga Official

Lidija Vukićević (57) i Vladimir Tomović (37) stavili su do znanja da su u odličnim odnosima na Instagramu, i to tako što glumica redovno lajkuje objave Crnogorca koji je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge 3.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda imala je muža kriminalca, puno puta hapšen!

Njih dvoje se dugo već prate na ovoj društvenoj mreži, a jedno drugom ostavljaju i komentare, koji gotovo nikada ne ostanu bez odgovora druge strane. Šuška se kako je glumica „bacila oko“ na kršnog Crnogorca, koji je poslednju javnu vezu imao sa Stanijom Dobrojević.

Nije teško zagrliti čitav svet, kada su ti u zagrljaju oni koje voliš više od sebe. Moj ponos – napisao je Tomović ispod jedne fotografije, a Lidija mu je u komentaru ostavila emotikone srca, na šta joj je on uzvratio sa „zlato moje“.

Lidija je od Tomovića starija punih dvadeset godina i ima dvojicu sinova, a mnogi smatraju da u javnosti iskazuju previše bliskosti da bi bili samo drugari.

Vladimir Tomović, Lidija Vukicevic

Printskrin: Instagram/vladelije

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!