.

Luna Đogani čula dok se čita pismo iz spoljašnjosti, shvatila je da su je se svi odrekli zbog njenih katastrofalnih sebičnih odluka!

Krah Lune Đogani: Slomila se do kraja, sa ovim ne može da se pomiri!

Luna Đogani

Luna Đogani • Tv Pink / screenshot

Poznato je da Luna Đogani pravi skandalozne scene u rijalitiju „Zadruga 3“, svađa se sa majkom i dečkom Markom Miljkovićem, ali i ostalim zadrugarima, te često doživljava nervne slomove. Sada je Luna otkrila šta ju je tokom dosadašnjeg boravka u Beloj kući najviše pogodilo.

Naime, ona je otvoreno ispričala šta joj leži na duši i zbog čega je najzabrinutija.

PREPORUKA:   Hitno pismo upućeno za Šaa

„Čula sam da su stigle čestitke od Andreja i moje bake i bila sam tužna što sam čula da su ljuti na mene. Pročitala sam, bolje da me nisu pomenuli, tako da, još gore, to je bila moja reakcija, ne mogu da prihvatim da su ljuti na mene i da treba da se ponašam kao da ne postojim u životu“ , rekla je Luna, a kasnije dodala koga bi prvo pozvala kada izađe iz aktuelnog rijalitija.

Luna Đogani
Luna Đogani • screenshot

„Ja sad kad izađem, razmišljam o tome koga bi prvo nazvala, to je Andrej, Ilija, baka, Nina. Ja sad imam taj strah, pitala sam tatu, šta da kažem Nini, nemam pojma i onda momentalno imam taj osećaj da sam sama. I sad treba da se suočim sa svim tim ljudima“ , pričala je Luna koju je ovo očigledno duboko povredilo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!