.

U Zadruzi se pljuju i žvalave, umesto da drže socijalnu distancu kako se nebi zarazili Korona Covid 19 virusom!

U Zadruzi se pljuju u lice: Umesto da nose maske šire zaraz

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Iako u novom talasu korone još nije doneta odluka o obaveznom nošenju maski i rukavica u zatvorenom prostoru, preporuka je svim građanima da to rade. Bez obzira na to što se u rijalitiju „Zadruga 3“ trenutno nalazi dvadesetak ljudi, od kojih je mnogo njih pod visokom temperaturom i drugim zdravstvenim tegobama, na koje se svakodnevno žale, čelnici „Pinka“ izgleda smatraju da su mere u ovom slučaju potpuno nepotrebne. Na sve to, u kući se pojavila i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u novom talasu koronavirusa bila jedna od prvih zaraženih na estradi. Kako još uvek nije potvrđeno da osoba koja je preležala koronu ne može oboleti opet, Dušičin ulazak u „Belu kuću“ je po svemu sudeći dodatno rizičan.

Pored toga što se proteklih dana nekim od učesnika rijalitija pogoršalo zdravstveno stanje, i nije im pružena lekarska pomoć, niti su testirani na Covid-19, niko od njih i dalje ne nosi maske, niti rukavice. Naprotiv, takmičari jedni druge pljuju u lice i dovode sebe na taj način u još rizičniju situaciju. Naime, juče je na imanju u Šimanovcima “zadrugarka” Ermina Pašović pljunula u lice Maju Marinković.

PREPORUKA:   Šeki Turković učestvovao u rijalitiju farma, sada se kaje!

Kao što su epidemiolozi u više navrata naglašavali, korona se najdirektnije prenosi kapljičnim putem.

Ni nakon ovog krajnje neodgovornog ponašanja učesnika, produkcija opet nije reagovala, niti opomenula Erminu.

Inače, gledaoci koji su pratili rijaliti uživo tokom protekle noći u “Zadruzi” mogli su da vide da mnogi zadrugari pričaju da su izgubili čulo ukusa i mirisa, a žalili su se i na bolove u lumbalnom delu kičme. Ovi znaci u javnosti su često navođeni kao simptomi Covid-a 19. Zadrugari su pominjali da piju i po nekoliko kutija hemomicina (antibiotik, prim. aut.) i da im ništa ne pomaže.

PREPORUKA:   Filip Car poslao javnu poruku za Nenada Aleksića ŠA!

Takođe, tokom jutra, zadrugarka Jelena Pešić dok je pila jutarnju kafu uz cigaretu, prokomentarisala je:

“Džabe i pušim, i pijem ovu kafu, kad ništa ne osećam”.

Koliko se produkcija na sve pravi gluva i slepa govori i ponašanje voditelja Milana Miloševića. Iako on, kad vodi emisiju u “Zadruzi”, ulazi sa vizirom preko lica, bio je veoma neprijatan prema učesnicima, koji su potpuno bez zaštite, samo zato što su se žalili da su bolesni.

“Smarate, kao da nikada niste bili bolesni. U prvoj sezoni svi su bili bolesni, pa se tada niko nije žalio kao vi sada”, rekao je Milan, poredeći trenutnu situaciju sa vremenima u kojima nije postojala korona.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!