.

Luna Đogani otkrila detalje u vezi raskida sa Markom Miljkovićem i šta će biti u budućnosti sa njima

„Tužna sam… „: Luna Đogani otkrila da li će se posle raskida viđati sa Markom Miljkovićem – Pokušali smo, trudili se, ali nismo uspeli, život ide dalje – rekla je pobednica „Zadruge 2“
Luna Đogani, Marko Miljković, nastup Dare Bubamare, Gotik

Foto: ATA Images

Luna Đogani okončala je romansu sa Markom Miljkovićem, posle 11 meseci veze. Pobednica „Zadruge 2“ ističe da je tužna, ali da život ide dalje.

Ne mogu da kažem da sam nesrećna. Čovek mora da bude srećan i i zadovoljan sobom da bi uopšte bio srećan. Ne mogu da budem nesrećna što sam se rastala od emotivnog parnera, ali da, tužna sam. Teško mi je što sam se rastala od svog partnera. To su normalne i prirodne stvari. Neke stvari prosto ne možeš na silu i bolje je da se zdravije raziđeš, nego da to bude pogrešno i po mene i po njega.

– Najveći okidač jesu neke nerazmirice koje nismo na vreme rešili, ali i to što nemamo iste stavove. Nažalost, ljubav nije dovoljna da bi veza uspela. Mogu da postoje i kompromisi i razumevanja ida prihvatiš osobu takva kakva je. Prihvatiš osobu, pa čak i da je najgora. Mnogo je bitno da se menjaš. Nikada nećete od mene čuti ružnu reč o Marku. Rekla bih samim tim i o sebi ružno. Ja sam sa tim čovekom bila 11 meseci, imala prelepe trenutke. One ružne zaboravljam – rekla je Luna i nastavila:

PREPORUKA:   Na početku Elite neviđena tuča Bojane Pavlović i Marije Malivuk, jednoj lice unakaženo, ostalo celo u ožiljcima!

Mislim da je suvišno da se viđamo i pijemo piće. To su te neke emocije koje treba vremenom da prođu. Moje emocije se nisu ugasile, ali sam odlučila da krenem dalje. Pokušali smo, trudili se, ali nismo uspeli, život ide dalje – zaključila je Luna za Pink.rs.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!