.

SCENARIO ZA PUBLIKU? Ivana Šopić imala se*s sa oženjenim Janjušem na stepenicama i do detalja opisala perverzne scene!

„OPALIO ME BRZINSKI“ Ivana Šopić imala se*s sa Janjušem na stepenicama: Do detalja opisala perverzne scene!

Ivana Šopić

Ivana Šopić, Foto: Screenshot

Ivana Šopić priznala je Jovani Tomić Matoroj da su ona i Marko Janjušević Janjuš imali žestok seks na stepenicama u Beloj kući, u uglu gde kamere nikada ne snimaju.

Šopićeva je u toku razgovora sa Matorom prekrila bubicu, misleći da se ništa nije čulo, ali prevarila se, i tako otkrila njenu i Janjuševu najveću tajnu.

Naime, Ivana je priznala Jovani da je zaljubljena u Janjuša iako je on u braku već deset godina sa ženom Enom, sa kojom ima ćerku Krunu. Matora je pokušala da urazumi Šopićevu, pa joj je predlagala da ni po koju cenu ne prizna da su bili intimni jer će je to skupo koštati, posebno jer zna kolikoje Janjušu stalo do ćerke.

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš, Foto: PrintScreen/YouTube

„Slušaj, danima me nešto tišti i baš sam razmišljala kome da kažem, a moram nekome da otkrijem šta smo radili, uguši me ovo ćutanje. Znam da si pravi drug i da znaš da čuvaš tajne. Zaljubila sam se u Janjuša, ali to nije sve, on me je kresnuo posle žurke“, rekla je Ivana, a Matora nije mogla da poveruje šta čuje.

Mima: Naskačeš na ku*ac oženjenom čoveku!

Kada se Mima Živković isvađala sa Janjušem, Tarom Simov i Vladimirom Tomovićem, sukob se nastavio sa Šopićevom, a dve zadrugarke su jedna drugu brutalno izvređale. – Hoćeš ku*ac ili cigaru, šta da ti sredim? – pitala je Šopićeva Mimu, na šta je ova uzvratila: „Naskačeš na ku*ac oženjenom čoveku. Da sam na mestu njegove žene, ubila bih te. Šta samo juriš Janjuša, ista si kao Ana Korać. „Ne mogu da te čujem od smrada. Moraš da postaneš sponzoruša da bi imala šta da pušiš. Vidi šta sve imaju sponzoruše“, rekla joj je Ivana.

PREPORUKA:   Ena Janjušević napustila kuću posle saznanja da je janjuš napravio dete starleti Aneli uživo pred kamerama!

„Čekaj, ma ti mene, bre, zezaš? Gde, kada, kako? Jel si ti normalna? Pazi da nas neko ne čuje. Kad bi se saznalo za ovo, ispao bi haos. Ženo, on je oženjen, za ćerku bi ubio. Nemoj slučajno da si nekome rekla“, pričala je unezvereno Matora, pa ju je Šopićeva presekla.

„Stani, saslušaj me. Vidiš da sam prikrila bubicu, ne brini, niko nas neće čuti. Pa ne ide ni meni u prilog da se sazna. Dal si normalna? Slušaj me. Pre dve nedelje, posle žurke, malo smo se više opustili i popili. Hteli smo samo da se povatamo malo. Da ne bi bilo priča, odmah smo se sklonili gore na stepenice, znaš, tamo gde kamere nikad ne mogu ništa da uhvate. Zaneli smo se malo više, podigao mi je haljinu i jebiga, opalio me je brzinski. Jeste bilo brzo, ali je bilo top“, priznala je Sopićeva.

Nakon ovih reči Matora juje zamolila da ne ide u detalje.

Matora

Matora, Foto: Screenshoot Youtube

„Ajde prestani, molim te. Nemoj da mi detaljišeš. I šta ćete sada, je l ste pričali? Jao, vi niste normalni“, šaputala je Matora, a onda joj je Ivana otkrila da joj je Marko obećao da će se razvesti.

„Kako nismo, svaki dan od tada smo nekako sve prisniji. Pa vidiš valjda da po ceo dan ležimo jedno pored drugog, mazimo se i sve kao prijateljski. Tako smo se dogovorili. Iskreno, on mi je obećao da će se razvesti od žene, rekao mi je da odavno njegov brak ne funkcioniše, ali da mu zbog ćerke teško pada da se rastanu. Ja sam mu rekla da ne žuri, da ga kapiram, ali ne znam kako da se obuzdam ovde. Sto puta bih ga zgrabila, poljubila, ali ne mogu. Sve mi teže pada da se foliram. Njihov razgovor je prekinuo Marko Đedović i onda je Šopićeva samo šapnula Matoroj: „Hvala ti što si me sashušala, sada mi je lakše. Molim te, nikome ni reči o ovome, nikome. Podsećamo da je prošle sezone Janjuš zbog svojih emocija koje nije mogao da sakrije prema Ani Korać pobegao iz „Zadruge“, baš da ne bi napravio nešto što je sa Šopićevom već uradio. Iako je već skoro deceniju u braku, u emisiji „Amidži šou“ otkrio je da je Enu prevario tri puta, te da mu je ćerka na prvom mestu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!