.

Filip Reljić se vratio u Zadrugu, takmičari nisu mogli da veruju! (SNIMAK)

PRESEDAN U RIJALITIJU Sinoć je izbačen iz Zadruge, došao u studio, a onda je Dušica pročitala pismo koje je sve šokiralo (VIDEO) – U studiju nastao muk!

Filip Reljić

Foto: printscreen

Sinoć je nominovani zadrugar Filip Reljić napustio je „Zadrugu“, budući da je osvojio najmanje glasova publike, ali je ubrzo usledio neočekivan obrt.

Filip Reljić je nakon izbacivanja otišao u studio kod Dušice Jakovljević, gde je ona uradila intervju sa njim o njegovom učešću u rijalitiju.

Međutim, nakon toga dogodila se neočekivana situacija.

Stiglo je pismo Velikog šefa u kome je saopšteno da će Filip ipak dobiti još jednu šansu i da se odmah vraća u „Zadrugu“.

Razlog je to što je Reljić tokom jučerašnjeg dana priznao da je zaljubljen u Mionu Jovanović, te je Veliki šef odlučio da njihovoj ljubavi ipak pruži šansu i da Filipa vrati na imanje.

Zdrauga

Foto: Screenshot

„Draga Dušice, ovo je bio najbrži način da se zvanično obratim i tebi i gledaocima. Naime, ti Dušica znaš da ja uvek glasam za ljubav, jer ljubav je pokretač svega dobrog i plememenitog i to je osnovni razlog zbog čega sam se odlučio za ovakav korak. Filip zaslužuje da pronađe ljubav svog života i zato će dobiti ovu veliku šansu. Filipe, odmah ćeš se vratiti u Zadrugu, želimo ti mnogo sreće u nastavku takmičenja“, pročitala je pismo Dušica, koja ni sama nije krila iznenađenje, a Reljić se odmah uputio nazad u „Zadrugu“.

Ostali učesnici bili su vidno šokirani, ali istovremeno i oduševljeni kada su ga ugledali, a kako je to izgledalo, pogledajte u narednom video-prilogu.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!