.

Luna Đogani otkrila kakav PAKAO je prošla zbog oca Gagija, a on poručuje: „Njena priča me NE DOTIČE“

Luna Đogani otkrila kakav PAKAO je prošla zbog oca Gagija, a on poručuje: „Njena priča me NE DOTIČE“

luna plače 2 Foto: screenshot

Blogerka je opisala kroz šta su ona i majka Anabela prošle zbog Gagijevog drogiranja i ponašanja kada je bio pod dejstvom zabranjenih supstanci. Gagi za „Blic” priča da je to sada iza njega i da je ponosan na ćerku.

Luna Đogani je opet privukla pažnju učesnika i gledalaca rijalitija „Zadruga” kad je prepričala svoj najemotivniji trenutak u životu. Blogerka je ridala dok su joj navirale slike iz tinejdžerskih dana tokom kojih je preživela pakao zbog turbulentnog braka njenih roditelja Anabele i Gagija, koji su se tukli pred njenim očima.

Uporedo sa Gagijevim lečenjem od narkotika, Luna je prolazila kroz agoniju zbog razvoda roditelja, a detalji koje je prepričavala rasplakali su skoro sve zadrugare.

– Meni je moja porodica svetinja. Kada pričam o svojoj majci, ja sam srećna, ali kad pričam o Gagiju, sve me boli. On se tokom tog perioda borio sa nekim stvarima koje uopšte nisu lake. Uvek sam pričala da su me tretirali kao princezu. Dešavale su se razne stvari, svađe, nasilje koje ja ne volim. Gledala sam svoju majku nikakvu, i tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti. U školi su me svi zezali da sam ja razlog što oni nisu zajedno. Maltretirana sam svaki dan. Sve se to čitalo, i bilo je javno – pričala je Luna i plakala sve jače.
Foto: screenshot ostalo / screenshot

PREPORUKA:   Nemoralni pevač varao dve žene pred kamerama i obe ga ostavile, ljubavnica objavila: PLAŠITE SE BOGA!

O očevoj borbi sa zavisnošću koju je na kraju uspešno završio i prestao da koristi psihoaktivne supstance, Luna je detaljno govorila i otkrila da se osećala beznadežno i da se zbog svega odselila u Beč.

– Gagi je počeo da koristi razne zabranjene supstance, počeo je da se ponaša užasno prema nama. Nije imao osećaj da sam mu dete. Nije imao osećaj da nas zove. Nije imao vremena da nas viđa. Sa mojom babom sam činila sve da se on izleči. Jedan dan sam odlučila da prekinem komunikaciju sa njim i nismo se čuli dva meseca. Ja sam otišla kod drugarice u Beč da se sklonim. Sanjala sam tatu svaku noć, osećala sam da nešto nije u redu. Kada sam došla kući, majka mi je rekla da je on dobio batine i da je u bolnici. Jedva sam to preživela i sutradan sam otišla kod njega da ga vidim. Ušla sam, on je bio zavijen, samo su mu se usta videla. Tek posle dužeg vremena videla sam mog oca, on je plakao i izvinjavao se. Od tog dana, nikada više nije radio iste stvari. Bukvalno se promenio, izlečio i postao najbolji tata na svetu – ispričala je Luna.
Foto: screenshot

PREPORUKA:   Luna Đogani sestri Editi otela dečka, sada se konačno pomirile!

Njenu priču potvrdio je za „Blic” Gagi Đogani. On kaže da su ga Lunine suze pogodile i podsećanje na ružnu prošlost, ali da je ujedno i srećan što je njegova ćerka iskrena osoba.

– Takve osobe su retke kao moja Luna. Žao mi je kad plače, ali što se tiče njene priče, to me nije dodirnulo jer je, na sreću, to sve ostalo u prošlosti. Ja sam pobedio zavisnost od droge i danas sam ponosan otac dve divne devojke.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!