.

SVI SU MI SE ZGADILI, HOĆU DA SE ZAMONAŠIM! MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA: Zadrugarka razočarana u muškarce! Nijedan me više neće PIPNUTI!

SVI SU MI SE ZGADILI, HOĆU DA SE ZAMONAŠIM! MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA: Zadrugarka razočarana u muškarce! Nijedan me više neće PIPNUTI!

SVI SU MI SE ZGADILI, HOĆU DA SE ZAMONAŠIM! MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA: Zadrugarka razočarana u muškarce! Nijedan me više neće PIPNUTI!
Foto: Ana Paunković

Miljana Kulić ponovo je šokirala gledaoce „Zadruge 2“. Nišlijka je poručila da će da se zamonaši, jer se razočarala u muški rod.

Ona je čvrsto rešila da više nikad nema seksualne odnose sa muškarcima jer su joj se, kako tvrdi – zgadili. Nišlijka je izgubila poverenje u jači pol, zbog toga što je, boraveći po rijaliti šou programima, doživela velika emotivna razočaranja, pa se izjadala saborcima u „Zadruzi 2“.

„Više me neće pipnuti nijedan muškarac. Nijedan! Svi su mi se zgadili. Samo hoće onu stvar. E, pa više neću primiti nijedan. Ima da se zamonašim čim se sve ovo završi. Razočarala sam se kompletno u muški rod. Nikada ne bih dozvolila da me muškarac udari kao što je Tomović udario Aleksandru. Muškarci su nasilnici. Gade mi se takvi. To je nedospustivo. Ja sam proživela svašta u životu. Sve sam priznala i snosila sam posledice za svoje greške. Neke stvari više neću da ponovim“, rekla je Miljana starleti Zerini Hećo, koja ju je podržala.

PREPORUKA:   Milica Kemez ušla u rijaliti Elita Zadruga 7, neprijatnost sa Miljanom Kulić

„Slažem se s tobom. Imaš dete, gledaj u njega. Ne razmišljaj o manastiru. To nije za tebe. Nemoj da se glupiraš. Imaš odličan honorar, obezbedila si dete,uradila si nešto u životu. Ako se pojavi neku muškarac, okej. treba da se zaljubiš. Pa kako ćeš da živiš sama. Moraš da imaš nekog. Naći će se neko ko će i tebe da voli“, rekla je Zerina.

Miljani se to nije svidelo, pa joj je odbrusila.

„Aman, gledaj svoja posla. Ja sam čvrsto rešila i to ću da ostvarim. Neće me više pipnuti nijedan“, zaključila je Kulićeva koja je, kako stvari stoje, poslednji seksualni odnos imala prošle godine sa Ivanom Marinkovićem, kada je i zatrudnela.

Okrenula se sinu

Željko je najvažniji muškarac u mom životu

Miljana Kulić maksimalno je posvećena sinu Željku u rijalitiju „Zadruga“. Ona je majci Mariji Kulić rekla kako ne može da zamisli svoj život bez sina.“Gde god ja idem, želim da je Željko sa mnom. On je moje malo sunce. On je najvažniji muškarac u mom životu. Čuvaću ga od svih i svega. Neću nijedan dan da budemo razdvojeni“, rekla je kroz suze Miljana

foto: Printscreen

PREPORUKA:   Miljana Kulić saopštila da IMA ŠIZOFRENIJU!

Kurir/Ljijana Stanišić/Foto: Ana Paunković

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!