.

Luna Đogani žestoko oplela po učesnici Zadruge, ovo je ŠOKIRALO SVE!

„BOLESNICE, IMAM PORUKE“ Luna Đogani žestoko oplela po učesnici Zadruge, ovo je ŠOKIRALO SVE

Marko Miljković i Luna Đogani Foto: Printscreen / screenshot

Iako nije deo „Zadruge 3“, ime Lune Đogani, pobednice prošle sezone ovog rijalitija, često se spominje na imanju u Šimanovcima, te je pevačica rešila da se oglasi.

Luna Đogani Foto: screenshot
Luna Đogani

Naime, njoj su zasmetale, kako je sama istakla, laži Ermine Pašović, te joj je poslala poruku putem društvenih mreža.

– Pošto me gospođica Ermina ili Mina, kako se već predstavlja, konstantno upliće u priče vezano sa mojim tatom, moram da se oglasim – počela je Luna obraćanje, osvrnuvši se i na svog oca Gagija Đoganija, koji trenutno boravi u rijalitiju.

PREPORUKA:   Filip Car svojim rukama zgrozio gledaoce, učesnici rijalitija svi se zarazili polnim bolestima nezaštićenim odnosima!
Ermina Pašović Foto: screenshot
Ermina Pašović

– Devojka je bila moj fan i želela je jarko da uđe u Zadrugu, to je i uspela preko mog tate. Poslala je za rođendan tri košulje i farmerke, 80% rođendana nije nikako organizovala ona. Sestra i ja smo organizovale ceo rođendan – raščistila je stvari Đoganijeva, pa zaključila:

– To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu, bolesnice! Ušla je kao podrška mog tate, a sad ga tamo kanali. Imam poruke gde mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega. Hvala!

PREPORUKA:   ZATVORSKE MATODE: Biljana Srbljanović u svojoj kolumni za "Blic" osvrnula se na aktuelna dešavanja u rijalitiju "Zadruga" i ljubavni trougao Slavnić, Ana i Anđela
Objava Lune Đogani Foto: Instagram
Objava Lune Đogani
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!