.

„SRAMOTA ME JE MILJANE, ŽENA MI JE NA IVICI NERVNOG SLOMA“ Siniša Kulić ogorčen na ćerku, izvređao joj i dečka

„SRAMOTA ME JE MILJANE, ŽENA MI JE NA IVICI NERVNOG SLOMA“ Siniša Kulić ogorčen na ćerku, izvređao joj i dečka

Siniša Kulić Foto: Printscreen / RAS Srbija

Siniša Kulić, otac učesnice „Zadruga 3“ Miljane Kulić, tvrdi da je ogročen na ponašanje svoje ćerke, na njen izbor partnera i da je kako kaže, uplašen za svoju suprugu koja je na ivici nervnog sloma.

Miljana Kulić, Marija Kulić Foto: screenshot tv pink / screenshot
Miljana Kulić, Marija Kulić

– Sramota me je Miljane, i mislim da bi mnogo bolje prošla sama, ali njoj ne vredi pričati, to ti je kao da laješ uz vetar, da ne kažem nešto drugo. Ja samo mogu da se nadam da će se ta veza raspasti – izjavio je Siniša za „Svet“ pa dodao:

PREPORUKA:   ŠA razbio šolju Mione Jovanović, ostavila ga zbog ljubomore!

– Najviše mi je žao Marije što se kida svaki dan, a kao da se bori sa vetrenjačama. Žena mi je na ivici nervnog sloma. Mnogo mi je žao moje Marije, ona ima ozbiljan problem sa štitnom žlezdom i ne bi smela da se nervira, a tamo se svaki dan kida. Plašim se za nju. Ne znam kako da pomognem ženi. A za Zolu, čim me neko pita, ja dobijem ospice. Neka je on živ i zdrav majci njegovoj, ja u životu nisam video onakvu lenštinu od čoveka.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola Foto: Printscreen / RAS Srbija
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Siniša je potom prokomentarisao Zolino ponašanje te ga nazvao lenštinom, ali se dotakao i svog unuka Željka.

– Ustaje u pet popodne i još viče „dobro jutro“ i proteže se kao kuče, onda pređe na trosed u dnevnu sobu da se tu izležava. Njegov fizički izgled neću da komentarišem, ali u onakvog majmuna da se zaljubi – to je strašno. Miljana je jedna glupača. Šta će joj momak u rijalitiju, blamira sebe. Zola je jedan slepac čije je dugove vraćala moja ćerka. Jedino mi nedostaje unuk. Svaki dan sam ga vodao za ruku, učio da hoda i on prvi dan u „Zadruzi“ prohoda. Željko je mnogo lep, kao Bred Pit je, preslatko dete i drago mi je da imam naslednika. On će jedini nastaviti moje prezime – dodao je Siniša.

PREPORUKA:   Koliko je stara Marija Kulić? Koliko godina ima Marija Kulić?

Blic

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!