.

LUNA SEKSOM ZARADJUJE NOVAC: Seks u Zadruzi joj udvostručio honorar!

ZBOG SEKSA SA SLOBOM JOJ POVEĆALI HONORAR Evo koliko novca Luna zarađuje NEDELJNO!Zadruga 2018. seks Luna

Luna Đogani će zbog toga što je vezom i seksom sa Slobom Radanovićem povećala gledanost rijalitiju „Zadruga“, ubuduće dobijati veći honorar.

Naime, kako „Kurir“ saznaje, Luni će nedeljna cifra biti 800 evra, umesto dosadašnjih 600.

Prema saznanjima, Luna je jedina učesnica koja je prošle nedelje potpisala novi ugovor na zahtev produkcije.

– Luna je pojedinačno najviše doprinela da gledanost „Zadruge“ bude u samom vrhu i red je bio da bude nagrađena za to. Ona je, prema prvobitnom ugovoru, bila među učesnicama koji su bili srednje plaćeni – 600 evra nedeljno. Zato smo prošlog petka s njom potpisali novi ugovor kojim je honorar povećan za još 200 evra na nedeljnom nivou – kaže izvor blizak produkciji.

PREPORUKA:   Porodični album Lune i Nine Đogani

Za 21 nedelju, koliko je prošlo od početka rijalitija, Đoganijeva je zaradila 12.600 evra, ali pošto će rijaliti trajati do kraja maja, Luna će imati priliku da inkasira mnogo više.

Njena majka, Anabela Atijas, podigla je krajem decembra 3000 evra od ćerkinog honorara, uz obrazloženje da joj je taj novac neophodan da plati novu pesmu. Producenti su morali da joj isplate traženi novac jer je blogerka pre ulaska u „Zadrugu“ ovlastila svoju majku da može da podigne njenu zaradu.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “LUNA SEKSOM ZARADJUJE NOVAC: Seks u Zadruzi joj udvostručio honorar!”

  1. Ilija kaže:

    Daj vise ostavite curu na miru!

  2. Tito kaže:

    Ma sve je to samo šljam
    tesko im da priznaju i ako svi znamo da od toga svi zive i stim se bave i vani a za ljubav i neznaju čast Z. Markovi dok Mičo glumi budalu a netreba samo nek se normalno ponasa i pokazace sve svoje
    Luna sto zadadi na sex zaradi sva cast zavrsila skolu za to a i imaje bas hahahhaa nacionalna stramota skup sa Stanijom koja ugradila silikone ko da ce je telad sisati za koju godinu izgledace ko krpa sto ni sad ne izgleda nista bolje stare stim sto sebe prodaju fufice jadne nece nikad imati ni kuce ni mace a takvih netreba zaliti realiti show bas je skupio nacijonalnu stramotu na hrpu samo napred vidite i samo kakvi ste i vasa kucna kultura

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!