.

LUNIN POGLED GOVORI SVE „Prala sam noge tvojoj majci skote“: ori se Bela kuća, a u njenim očima nikad veći očaj

LUNIN POGLED GOVORI SVE „Prala sam noge tvojoj majci skote“: ori se Bela kuća, a u njenim očima nikad veći očaj
Luna Foto: Zadruga Official / youtube

Ponovo je usledila drama među Đoganijevima, a u Beloj kući je danas odjekivala njihova svađa, dok su mnogi komentarisali da im je žao Lune.

undefined
undefined

Nakon što su zadrugari dobili uvid u razgovor Anabele Atijas i Jelene Pešić, kada joj se pevačica poverila o životu sa Gagijem, te odnosu sa ćerkom Lunom, glavni akteri prokomentarisali su ovaj potez, i usledile su brojne uvrede.

– Pričale smo, ona me je pitala, ja sam bila u krevetu… ona je došla i počele smo da pričamo spontano, ja se sad ne sećam kako je počelo – rekla je Anabela, a Jelena se nadovezala.

„Ona je otvorena za razgovor, pričale smo o svemu, o Vesni, Đoletu, njenom životu, mom životu… Ja nisam imala loše mišljenje o Anabeli, kad je bio onaj konflikt sa Mimom, Anabela je nju smirivala, ja sam rekla da sada može da shvati kada sam ja govorila ono kada je bila agresivna, ne volim da je vidim takvu. Kapiram da je tu bio i adrenalin i htela je sve da iskali i kaže, ali nisam imala loše mišljenje o njoj. Nego o tome kako se oseća Luna, zbog stvari koje su radili ovde.. O braku i to sa Gagijem, to što se dešavalo ne opravdavam nikako.“

PREPORUKA:   Zoki Šumadinac preživeo tri kliničke smrti, ali je umro od srca, četvrti put mu nije bilo spasa!
Anabela i Gagi Foto: screenshot
Anabela i Gagi

Ovo je, pak, sve iznenadilo, budući da je Jelena bila dobra drugarica sa Gagijem. Tada je i on ustao pa za crnim stolom rekao:

– Ona je ovde rekla samo mišljenje, Anabela je imala potrebu da ispriča svoj život, da bi Jelena možda promenila mišljenje. Ona koga poznaje 5 dana ispriča ceo život, to je klasika. To je ispričala i Zorici, sama priča, sama odgovara. Voleo bih da zaobiđe moje ljude. Ako sam se ja skinuo sa te droge, došao deci, zašto uopšte spominješ? Znaš na šta mislim, zašto pričaš o tim stvarima? Ne možeš da ga pljuješ! Ja nisam bio pored mame, kao što sam bio pored tvojih babe i dede! Ti nemaš osećaja za decu, ti si poremećena osoba – urlao je Gagi.

– Ti si sve davao na drogu! Kad si ti mislio na decu? Ja sam ovakva zato što si me ti napravio ovakvom – uzvratila je oštro Anabela.

Gagi je tada počeo da uvlači i Lunu u svađu, pa ga je voditelj upitao zašto to radi. Pošto je bilo ustanovljeno da ne pričaju o istim stvarima i svađama uopšte, denser je malo spustio loptu, ali ne i skroz.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ponovo pravi probleme, Ivana Marinkovića napala vrelom kafom!

– Nema veze, ali na koji način je to uradila… Ljudi su se zgrozili, koji je to pristup prema detetu. Ona nju napada i haos je napravila, ona nema pristup. Anabela je prišla Đoletu i zagrlili su se i poljubili su se i izmirili su se i bilo mi je puno srce. Moraš da prestaneš da me blatiš, moraš da pričaš malo lepo o meni. Tvoja čestitka je ulaz u Zadrugu, glupačo jedna! Ti si željna kamere, ti bez toga ne može da živiš! Ona je poslala Zlatinom suprugu – uzvratio je Gagi.

– Da, a posle toga se odrekao u Amidžiju, on je napravio dete ženi koju je Slađa dovela u kuću kao svoje treće dete. Stariji je od nje 20 godina! Sram ga bilo! Ja sam tvojoj majci prala noge. Jeste, došla sam tebe da pobedim. Čovek je rekao da treba nekom Luni ko će da je kali i da treba neko da je kali još jače, ja sam mu napisala poruku da i njegovu ćerku treba neko tako da kali – besnela je tada i Anabela.

– Čovek nije ništa loše rekao, izvini što sam morao da kažem, možda sam sad uvalio čoveka u nešto – dodao je denser.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!