.

GAGI OTKRIO DA DUGUJE OGROMAN NOVAC ĐOLETU Kada su Luna i Anabela čule cifru SKOČILE, a ni Marko ga nije štedeo

GAGI OTKRIO DA DUGUJE OGROMAN NOVAC ĐOLETU Kada su Luna i Anabela čule cifru SKOČILE, a ni Marko ga nije štedeo

Sinoć je u „Zadruzi“ održana emisije „Pitanja gledalaca“, te je jedno bilo upućeno i Gagiju Đoganiju i odnosilo se na dug koji treba da vrati bratu Đoletu Đoganiju.

Gledaoci su, naime, hteli da znaju da li će Gagi bratu vratiti novac u vrednosti od 8600 evra koje mu duguje, zbog čega je Luna Đogani bila užasnuta kada je saznala.

– Ne morate vi da mu skupljate, ako je rekao da mu tolikujem dugujem, onda mu dugujem. Ali ja sam mu rekao da ću da mu vratim. To je bilo, neki dugovi za neke veze, poslednjih nekoliko godina. Volim te brate moj! – rekao je Gagi.

PREPORUKA:   Okršaj Marka Miljkovića i Lune Đogani nakon njegovog hapšenja!

– Meni to nije normalno, ali iz kog razloga su oni to odlučili da bude strktino 8600 evra, to ne znam, nije mali novac, ko zna zašto mu je trebalo. – prokomentarisao je Marko MIljković.

– Prebolesno je da to izjavljuješ u novinama, da ti tačnu količinu kažeš u novinama! Ljudi kao on mnogo bolje prolaze u životu, nego kao moj tata, ali ja ću od sada imati svesku u kojoj ću upisivati koliko mi ko šta duguje – rekla je Luna Đogani.

– Gagi je bio nesebičan dok je imao novac i davao je šakom i kapom, zato mi nismo imali po šest, sedam stanova, nego po jedan, imali smo šanse da kupujemo nekretnine na kilograme. Gagi je svojima davao bespovratno. Jedino kada je Slaša izašla iz braka, Đole je bio u situaciji kada nije imao dinara, Gagi mu je ponudio novac da uradi album sa Vesnom, što je Đole vratio. Ali je bila situacija kada je naše dete bilo ugroženo životno, na šta je Đole ostao gluv i rekao da na njega ne možemo da računamo. To Gagi nikada ne bi uradio – rekla je Anabela.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!