U emisiji „Pitanje gledalaca“, Maju Marinković su upitali kako je nije sramota da ne zna ništa da spremi Janjušu za ručak, a onda ju je voditelj Milan Milošević dodatno pitao kakav je to pilav sa mlekom koji ona zna da napravi.

PREPORUKA:   REAKCIJA: Starleta Maja Marinković saznala za porođaj Aleksandre Nikolić

Dok su se zadrugari smejali bez prestanka zbog njene izjave, Maja je ustala i objasnila da je zapravo mislila da sutlijaš.

– Moram da priznam da su gledaoci u pravu. Nije baš da ne znam ništa, ali znam neke osnovne stvari. Danas sam htela da mu spremim, ali on je taj koji voli da kuva. On kaže da nema potrebe da mu kuvam. Mislim da je to moja mana. Potrudiću se da naučim nešto da spremim, ali eto ako Janjuš bude hteo da me nauči, naučiću i ja – rekla je Maja, a onda je Janjuš ustao i otkrio da svi muškarci u rijalitiju mnogo više čiste i spremaju od žena.

PREPORUKA:   Pretnja samoubistvom učesnika Zadruge ako pokažu kupatilski intiman snimak sa starletom!

– Milane, mi muškarci izgleda spremamo i čistimo ove sezone više. Ja volim da spremam, ali da Maja ne zna ništa da spremi, to ne zna. Jedino me je fascinirala svojim kulinarskim umećem. Hajde što joj to ne ide, ali joj je jaka opšta kultura – rekao je Janjuš.