.

LUNINE SUZE I PONIŽAVANJE KOŠTAJU 12.000 EVRA MESEČNO: Ako ostane do kraja UZEĆE DOVOLJNO za sve ĐOGANIJE!

LUNINE SUZE I PONIŽAVANJE KOŠTAJU 12.000 EVRA MESEČNO: Ako ostane do kraja UZEĆE DOVOLJNO za sve ĐOGANIJE!

LUNINE SUZE I PONIŽAVANJE KOŠTAJU 12.000 EVRA MESEČNO: Ako ostane do kraja UZEĆE DOVOLJNO za sve ĐOGANIJE!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

Dobro je plaćena za sve što joj se dešava

Luna Đogani do sada je zaradila 42.000 evra od učešća u drugoj sezoni „Zadruge“ i nedavno je s produkcijom potpisala novi tromesečni ugovor pod istim uslovima, saznaje Kurir.

Ovo znači da će blogerka i dalje imati mesečni honorar od 12.000 evra i da joj se pruža mogućnost da na kraju rijalitija inkasira više od 100.000 evra, s obzirom na to da će finale biti tek polovinom juna sledeće godine. Njen novčani dobitak je osiguran posebnom klauzulom u kojoj piše da ne postoji način da joj se oduzimaju pare na ime kazni, kao što je bio slučaj u prvoj sezoni kada je Luna zbog neprimerenog ponašanja ostala bez polovine honorara.

foto: Printscreen Youtube

PREPORUKA:   Porodični album Lune i Nine Đogani

Ako ostane do kraja rijalitija, Luna će zaraditi još oko 66.000 evra.
Iz ovoga proizlazi da je sve ono što je Đoganijeva preživela za poslednjih godinu i po dana u rijalitiju, počevši od zaljubljivanja u Slobu Radanovića, svađa sa njim i njegovom tada aktuelnom suprugom Kristinom Kockar, seksa i raskida pred kamerama, kao i nekoliko nervnih slomova, na kraju ipak dobro plaćeno. Novac i jeste bio Lunin motiv za ulazak u drugu sezonu rijalitija, o čemu je otvoreno govorila odmah na početku šoua.

foto: Printscreen

– Šta sam ja uradila, zbog koga? Zbog čoveka kog boli uvo šta se meni desilo kad sam izašla. Sve su mi upropastili. Mene neko angažuje da radim, oni pljuju, zovu, vređaju, prete, pa mi oni otkažu. Pobedili su, ja nisam sa Slobom, ona je pobedila. Ali, ljudi, spustite loptu! Postali ste zvezde preko mene, uživajte sad – rekla je ona tada.

Pomaže Anabeli i Gagiju

Više puta je Anabela Atijas demantovala da živi od novca koji zaradi Luna u rijalitiju, pravdajući se da njen suprug Andrej ima siguran posao. Ipak, njena ćerka je priznala da nije baš tako.

PREPORUKA:   TAČAN DATUM finale Zadruge 7 - Elita

– Ovo je donekle moja pomoć porodici, zato što sam ja kriva što su oni izgubili posao. Pre rijalitija sam radila kao luda, izdržavala sam porodicu od toga. Podjednako volim mamu i tatu, ali ona je jaka žena i nikad nije krenula pogrešnim putem.

Znaš koliko sam bila srećna kad sam tati uzela kola. Vozio je neki auto, nije imao ni klimu, bez veze, nema dovoljno za sebe, ne radi zato što je takav period i dodatno što sam ih ja uje*ala sa ovom pričom – rekla je Luna u „Zadruzi“.

(Espreso.rs/Kurir)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!