.

ĐOLE ĐOGANI OTKRIO ŠTA STVARNO MISLI O ĆERKI SVOG BRATA: Luna, nikad se nećeš OPRATI za to što si RASTURILA BRAK!

ĐOLE ĐOGANI OTKRIO ŠTA STVARNO MISLI O ĆERKI SVOG BRATA: Luna, nikad se nećeš OPRATI za to što si RASTURILA BRAK!

ĐOLE ĐOGANI OTKRIO ŠTA STVARNO MISLI O ĆERKI SVOG BRATA: Luna, nikad se nećeš OPRATI za to što si RASTURILA BRAK!
Đole Đogani otkrio šta stvarno misli o Luni, Foto: Printscreen Youtube, Dragana Udovičić

ZADRUGA 2-  Opleo po Luni

Đole Đogani otkriva da zbog Lune i Adama Đoganija prati “Zadrugu 2”, ali da nije baš bio za njihovo učešće u rijalitiju.

Kako otkriva, blogerkino ponašanje pred kamerama nije reprezentativno, te ju je u više navrata i osudio.

foto: Printscreen Youtube

– Luna je dobro dete, nisam hteo puno da pričam o tome, samo sam osudio njeno ponašanje. Mi je znamo u boljem svetlu. Njeno ponašanje nije bilo najbolje, vadila se da je ona mlada devojka od 21, 22 godine. Nju kao ličnost normalno da podržavam, ona je naše dete i tu nema šta, ali kako se ponašala u “Zadruzi 1” nije u redu. Bilo je dosta toga što nije bilo dobro, nije bilo lepo. Ona tamo predstavlja prvo sebe, jer ona je ipak izgrađena ličnost donekle, nije potpuno ali opet te njene godine, 22, nisu male. Tada je moja bivša žena Slađa već imala dete, Silviju. Anabela je nju rodila isto mlada, otprilike negde bi i ona mogla da bude majka, ali dobro da ne govorim sad o tome. U svakom slučaju, ne možeš da se vadiš na te godine. Moraš da znaš šta je dobro, a šta nije – ističe Đole Đogani.

PREPORUKA:   Rijaliti starlete rade kao promoterke a završe kao SKUPOCENE PROSTITUTKE!

foto: Printscreen

On je priznao da nije očekivao da će se nakon svega Luna ponovo pojaviti pred kamerama rijalitija, te da ako zapravo pokušava da opere sebe zbog veze sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, neće uspeti.

– Iznenadio sam se što se pojavila u “Zadruzi 2”, ne znam zašto je otišla. Ako je otišla, kako priča, da opere sebe zbog svega što je bilo, to se ne pere nikada. Sada će tamo biti neke drugačije situacije, više nisu tamo Sloba i Kija. Sad će da joj se dešavaju druge stvari i to je sad mač sa dve oštrice. Ona je po meni kao ličnost i kao karakter veoma slaba, labilna i nije snažna da iznese neke stvari. Takođe, sentilmentalna i emotivna je mnogo. Emotivna je na mog brata, on je u toj njenoj fazi čak i plakao kao da je malo dete – kaže denser.

Đole je rekao da je pred početak “Zadruge 2” popričao i sa bratancem Adamom, te da ga je posavetovao da se u “Zadruzi 2” ponaša kao van kamera.

PREPORUKA:   Poniženje za Maju Marinković, traži savet od Aneli Ahmić u vezi intimnih odnosa sa Stanislavom!
foto: RTV Pink printscreen

– Adam je rekao sve, imali smo razgovor, ja sam bio protiv toga da on uđe u rijaltiji. On je bio nesrećan, imao je neku svoju viziju odlaska u “Zadrugu 2”. Dečko ima 22 godine, ima viđenje kako treba u budućnosti da izgleda njegov život, ima pravo na odluke. Ja sam samo njegov stric, rekao sam mu da sam protiv njegovog učešća, ali kada sam video da je tužan jer ga ne podržavam, rekao sam okej nemoj da budeš neraspoložen, tvoja je odluka, fokusiraj se na to da budeš bolji. Rekao sam mu da je dobro dete, ako bude onakav kakav je u životu i sve će biti okej – kaže denser, a zatim dodaje da radi na novoj numeri koja upravo govori o – rijalitijima!

– U novoj pesmi koju pripremam sa Markom Konom obrađujem temu rijalitija i, između ostalog, na neki šaljiv i lep način opisujem kako mi je cela familija ušla u rijaliti – zaključio je Đole Đogani.

Espreso.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!