.

BOLESNA DOVELA BEBU U RIJALITI A SAD NE ZNA ŠTA ĆE: Miljana Kulić HISTERISALA od produkcije TRAŽI OTKAZ ZA DADILJU! (VIDEO)

BOLESNA DOVELA BEBU U RIJALITI A SAD NE ZNA ŠTA ĆE: Miljana Kulić HISTERISALA od produkcije TRAŽI OTKAZ ZA DADILJU! (VIDEO)

DOVELA BEBU U RIJALITI A SAD NE ZNA ŠTA ĆE: Miljana Kulić HISTERISALA od produkcije TRAŽI OTKAZ ZA DADILJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ONA NE ZNA GDE JE DOŠLA

Osula paljbu, melje, ne zaklapa

Izgleda da učesnica rijalitija „Zadruga 2“, nije previše razmišljala kad je uvodila svoju tek rođenu bebu unutra, da to baš i nisu idealni uslovi za novorođenče, te da baš i neće moći da bude sve kako ona kaže.

„Ja više neću da dozvoljavam da ona čuva moje dete. Znači ja sam majka, ja najbolji majčinski instikt imam i ja znam šta njemu treba. To što sam ja ušla u rijaliti… ja non stop vodim računa o njemu i non stop sam uz njega, ali da neko digne toliko nos. Da ona meni kaže: Šta ti misliš, ja sam podigla petoro dece. To me baš briga. Ovde će ženo da bude kako ja kažem!“ – jadala se Miljana po Zadruzi, pa zaključila:

PREPORUKA:   MILJANA KULIĆ VAN KONTROLE Pred svima lizala Vladimira, pa ga dodirivala po INTIMNIM DELOVIMA, njena majka nije mogla da gleda
foto: Printscreen

„Ja sam se toliko iznervirala da nemam reči. Hoću da pričam s produkcijom, da obavim razgovor sa njima. Ili će da se pridržava onoga što ja kažem ili će da dođe medicinska sestra da ga čuva….ne medicinska sestra, nego bebi siterka. Ja da se sa njom svađam i da mi preskače srce, ne pada mi na pamet“ – objasnila je ona.

PREPORUKA:   Tijana Dapčević PROKOMENTARISALA PEVANJE Lune Đogani i, ne, ovo joj se neće dopasti!

Izgleda da Miljanu Kulić počinje da nervira što drugi brinu o njenom detetu, jer ona to valjda najbolje zna sama. Međutim pravo pitanje je onda „Gde si lepotice ti došla uopšte, znaš li“?

Espreso.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes