.

UNEREDILA SE DOK JE VOZILA ROLERE: Ako nemate JAK ŽELUDAC, bolje je da ne čujete Lunin NAJVEĆI BLAM! Zgrozićete se!

UNEREDILA SE DOK JE VOZILA ROLERE: Ako nemate JAK ŽELUDAC, bolje je da ne čujete Lunin NAJVEĆI BLAM! Zgrozićete se!

UNEREDILA SE DOK JE VOZILA ROLERE: Ako nemate JAK ŽELUDAC, bolje je da ne čujete Lunin NAJVEĆI BLAM! Zgrozićete se!
Luna je ispričala zadrugarima svoj najveći blam, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGARI U ŠOKU

Malo je reći da su zadrugari bili zgroženi onime što su čuli

Osmoro zadrugara postali su radnici fabrike u Zadruzi, a među njima su se našli Luna Đogani, Zlata Đurković, Zerina Hećo, Jelena Krunić, Višnja Petrović, Aleksandar Lazić, Savo Perović i Aleksa Savić.

Na čelu fabrike se kao šef našao Bora Santana, koji je nadgledao njihov rad, a u jednom trenutku Luna je poželela da svojim cimerima ispiča svoj najveći blam i zadrugare šokirala onime što je rekla.

Naime, ona je priznala da se uneredila u gaćice dok je imala goste u stanu.

foto: Printscreen Youtube

– Ja sam volela da vozim rolere po stanu. Došli nama neki gosti, tata moj pokazuje njegov i mamin spot, a ja ispred TV-a vozim rolere, nerviram ih, ne fermam goste ni 2 odsto. Meni se mnogo ka*ilo. Vozim ja rolere, a moj otac ima nos kao pas, sve namiriše. Ja se uka*im u gaće, a moj tata je bio ubeđen da su se dve bebe uka*ile. On priča kako nešto smrdi po kući, a ja se i dalje vozim po kući. Ta žena gleda svoje bebe, one se nisu uka*ile. Kaže meni tata: „Da nisi možda p*dnula, da se nisi uka*ila?“, pa mi kaže da odem do WC-a, a ja sve pričam kako nisam. Ja skinem, druže, gaće, kad ono cigletina u gaćama. Druže, kao da sam žabe jela. Tata me je naterao da se izvinim gostima. To mi je najveći blam. I da, ukrala sam od drugarice mali crveni karmin i stavila ga u gaće – ispričala je Luna.

PREPORUKA:   SRAMNO Ovo je svima promaklo: Pogledajte kako je Marko trenutak nakon proglašenja POSLE SVEGA čestitao Luni pobedu, izraz lica govori sve

Malo je reći da su zadrugari bili zgroženi onime što su čuli, a Đoganijeva je istakla da je nije nimalo sramota zbog toga, jer je tada bila previše mala.

Detalje Luninog blama pogledajte u video-prilogu:

Espreso.rs
Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes