.

Oštar odgovor Lune Đogani za Veru Matović!

„NAUČITE SE KULTURI!“ Luna Đogani odbrusila Veri Matović na komentare o KILAŽI I RAZVODU: „Ćutite ako nemate šta pametno da kažete“

U nedavno emitovanoj emisiji Sanje Marinković pevačica Vera Matović žestoko je potkačila pobednicu „Zadruge 2“ Lunu Đogani, koja se porodila u novembru, te komentarisala njenu kilažu i tvrdila da će joj pući brak sa suprugom Markom Miljkovićem.

Luna, Vera Foto: Milan Ilić / RingierLuna, Vera

Luna ima još vremena da skine liniju… Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša… To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: „Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko“. Ne sme da se zapusti, ni slučajno! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne – govorila je Vera u „Magazinu In“, a potom za „Blic“ izjavila:

PREPORUKA:   U studiju Radija Amnezija zatečen haos!

– Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša. Moja poenta je bila da svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, ako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene…
Vera Matović

PREPORUKA:   NUMEROLOG otkriva: Anita Stanojlović i Anđelo Ranković raskidaju ljubavnu vezu!

Foto: Pink / screenshot Vera Matović

Luna se sve vreme nije oglašavala, ali su sada na njenom Instagram profilu osvanuli njeni odgovori.
Lunina objava

Foto: Instagram/luna_djogani, Pink / screenshotLunina objava

To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju „takvo“ jedno obraćanje – navela je Luna u jednom Instagram storiju.

– Naučite se kulturi, ćutite ako nemate šta pametno da kažete – pisalo je, između ostalog, u drugoj Luninoj objavi, koja se ticala gorepomenute situacije.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!