.

Maca zarađuje ogroman novac kao voditelj Zadruge, pravda se da je zaslužio!

Maca zarađuje i kao voditelj rijalitija: Normalno da uzimam novac, imam zvanje i obrazovanje

Iako je glumac, Marinković ima dobru zaradu i od Zadruge

Mina Vrbaški, Milica Kemez, Dragan Marinković Maca

Printskrin: Zadruga Official

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca otvorio je dušu o voditeljskom poslu i progovorio o novcu koji dobija od toga, a osvrnuo se i na učesnike rijalitija.

Naime, on je istakao da je obrazovan i da zaslužuje pristojnu zaradu, svi gledaju rijaliti koliko god govorili da ne gledaju.

Normalno da uzimam novac. Ja imam zvanje, znanje i obrazovanje! Ja stvaram! Bio sam u rijalitijima sa obe strane kamere i uvek sam uzimao novac. Svi vole rijaliti, koga više folirate. Koja je razlika kad je žurka u “Zadruzi” utorkom i slučaj na Filmskim Susretima u Nišu? Svi to gledaju, to je naša stvarnost! – tvrdi Maca.

PREPORUKA:   Maloletna Milica Veselinović na testu trudnoće videla da je trudna! (SNIMAK)

Voditelj je prokomentarisao i ulesnike rijalitija, te ih uporedio sa društvom na Balkanu.

– Mislim da sam na ovo pitanje odgovorio u prethodnom odgovoru. To je tako, pa i nastava je online. Meni su deca bila poslednja nada, uteha i spas. Ovo je projekat da se deca zatupljuju, da se svi zatupljuju, da se glorifikuju razne stvari. Sebe ne smatram tim delom populacije, ja i meni slični smo kolateralna šteta te stoke koja obitava na ovim prostorima, kolju se, tuku, pale kuće, j**u mater jedan drugom, puni su lažnog morala i predrasuda. Sve što vidite unutra to je tako jednostavno – j**e kumu ženu, ne priča sa bratom, sa ocem je na sudu, a mene pita što ne postim ?! To je definicija društva na Balkanu – tvrdi voditelj.

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!