.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš opet zajedno, a njen otac zgranut i razočaran postupkom svoje ćerke koja ga je opasno slagala!

Pogledajte kako je reagovao otac Maje Marinković na informaciju da mu je kćerka opet sa oženjinim Janjušem!

Lagali su sve da je gotovo!

Maja Marinković Taki

Foto: Pink

Maja Marinković pogazila je obećanje dato svom ocu Takiju i ponovo završila u naručju oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, s kojim je pred milionima gledalaca otpočela strastvenu aferu u trećoj sezoni „Zadruge“.

Po svemu sudeći, Maja i Janjuš nikada nisu ni raskidali, uprkos tome što su javnost izjavama u emisijama „Zadruga – Narod pita“ pokušali da ubede u suprotno, a u celoj priči obmanut je i njen otac Taki, koji se žestoko protivi toj vezi. Maja i Janjuš su sinoć, do ranih jutarnjih sati, zajedno lumpovali na nastupu Dženana Lončarevića na jednom prestoničkom splavu, gde su uhvaćeni (pogledajte klikom OVDE).

Taki na novinarski poziv nije mogao da dođe sebi.

– Kad je to izašlo?! Sinoć?! Ne znam, nisam ništa ni video, majke mi, ne znam za to! Gde su bili, sa kim?! Ma, ja sam bez komentara, stvarno van pameti! Katastrofa! Obećala mi je jednu stvar, a radi drugu… To ja niti podržavam, niti ću ikada da podržim! Moraće da mi objasni o čemu se radi, pošto mi je obećala jedno, a radi drugo… To je katastrofa! Ma, kakva ljubav, on čovek ima ženu i decu, nije to za nju, užas! To njoj nije potrebno – zaprepašćen je bio Taki, koji kaže da ga ćerka sve vreme uverava da je s Janjušem raskrstila.

PREPORUKA:   BURNO Suđenje za razvod Vanje i Šaa

– Ona meni kaže da je na to stavljena tačka… Da li ona mene laže, a nikad me nije lagala… Ne znam. Ja njoj kažem:“Marija, nemoj da ti je slučajno palo na pamet“, ona mi tvrdi:“Tata, na to je stavljena tačka“. Katastrofa, moraće da mi sve objasni – iznenađen je bio Majin otac.

Radomir Taki Marinković
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!