.

 Jelena Golubović prozvala pokojnu Isidoru Bjelicu zbog njene sahrane u Aleji zaslužnih građana Srbije, a nije bilo mesta za ljude koji su zaista ostavili trad u društvu

Jelena Golubović udarila na pokojnu Isidoru Bjelicu: „Zašto je ta PROSTAKUŠA sahranjena u Aleji?“

Rijaliti-zvezda nema dobro mišljenje o pokojnoj književnici…

Jelena Golubović

Foto: Alo.rs

Rijaliti-zvezda i rediteljka Jelena Golubović uspešno balansira između dva popularna srpska TV fromata, „Parova“ i „Zadruge“, a dok je „na slobodi“, aktivna je na društvenim mrežama. U kasnim noćnim satima Jelena se oglasila na Fejsbuku i iznela stav o pokojnoj književnici Isidori Bjelici.

PREPORUKA:   Marija Kulić mora na novu operaciju!

– Dragi moji, šampioni, doktoranti,  šta mislite o tome što je jedna prostakuša, Isidora Bjelica, bez manira i domaćeg vaspitanja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom psovala i šta nije radila, sahranjena na Aleji velikana, a Vladeta Jerotić, pošten čovek, koji nikada nikoga nije prevario, nije sahranjen na istoj? – zapitala se Golubovićeva.

Story

Foto: Facebook

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je u Beogradu 5. avgusta u 52. godini, nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću. Autor je više od 70 knjiga posvećenih različitim generacijama, a osim toga, napisala je više pozorišnih komada i radio drama. Deset dana nakon smrti, urna književnice je položena u Aleji zaslužnih građana.

Šta mislite o stavu Jelene Golubović?

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!