.

ZADRUGA 4 UČESNICI: Ostatak ekipe učesnika TV Pink rijalitija Zadruga 4

Oni su učesnici Zadruge 4: Kristijan, Miljana, Mijatov, pevačica koja se hvali da nema silikone

Kristijan Golubović

Novi kandidati su došli da snimaju profile u prostorijama televizije „Pink“

Početkom septembra počinje „Zadruge 4“, a kako rijaliti učesnici poslednjih dana snimaju profile na televiziji „Pink“, saznajemo ko su neki od njih.

Prvi kandidati snimali su 26. avgusta a među njima bili su Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvijetić, zatim Elena Stojčić i ostali. Juče, 27. avgusta, profile su snimali Miki Đuričić, seksi Paula i njen deko Fran, koji dolaze iz Zagreba, Stefan Šebez, prijatelj Nenada Sinđelića Gastoza i Jovane Tomić Matore…

Nastavak je usledio, a već javnosti poznati zadrugari Filip Mijatov, koji je učestvovao kratko u drugoj sezoni, kao i Kristijan Golubović, koji se takmičio na „Farmi 6“, snimali su svoje profile.

Ispred televizije „Pink“ pojavili su se zagrljeni Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su se pre nekoliko dana nakon burnog raskida pomirili.

PREPORUKA:   Porodila se Kristina Spalević, Kristijan Golubović bebi sinu će dati neobično ime!

Kristijan se pred našim kamerama dotako sukoba sa Stanijom Dobrojević, a rekao je i da se nada da će iz rijalitija izaći sa bar milion evra.

– Pa ja se nadam da ću iz ove priče izaće sa pola miliona ili milion evra, jer to mi je životna šansa da prvi put uzmem legalne pare na taj način – otkrio je Kristijan, kao i to da je siguran u svoju pobedu.

Među takmičarma koji do sada nisu bili poznati širokoj javnosti jeste Bojan Petkovski iz Makedonije, koji je svojim tetovažama već privukao veliku pažnju.

Andrea Anđelković ima 19 godina i bavi se pevanjem, a odmah na početku istakla je da je potpuno prirodna, odnosno da nije imala plastične operacije.

Anja Bulatović takođe se bavi pevanjem, a ispred „Pink“ televizije pojavila se u seksi kombinaciji, mini teksas suknji, kao i crnom topu.

Pevač Bojan Vranješ ima 32 godine i svojim učešćem želi da promoviše svoje pesme i na taj način napreduje u karijeri.

Takođe, još jedan učesnik Zadruge, kojeg je šira javnost upoznala nakon snimanaj profila jeste Vasilije Ilić.

PREPORUKA:   Advokati Zorice Marković pokreću tužbu zbog ugleda časti, ugleda i morala!

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!