.

ZADRUGA 4 UČESNICI: Ostatak ekipe učesnika TV Pink rijalitija Zadruga 4

Oni su učesnici Zadruge 4: Kristijan, Miljana, Mijatov, pevačica koja se hvali da nema silikone

Kristijan Golubović

Novi kandidati su došli da snimaju profile u prostorijama televizije „Pink“

Početkom septembra počinje „Zadruge 4“, a kako rijaliti učesnici poslednjih dana snimaju profile na televiziji „Pink“, saznajemo ko su neki od njih.

Prvi kandidati snimali su 26. avgusta a među njima bili su Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvijetić, zatim Elena Stojčić i ostali. Juče, 27. avgusta, profile su snimali Miki Đuričić, seksi Paula i njen deko Fran, koji dolaze iz Zagreba, Stefan Šebez, prijatelj Nenada Sinđelića Gastoza i Jovane Tomić Matore…

Nastavak je usledio, a već javnosti poznati zadrugari Filip Mijatov, koji je učestvovao kratko u drugoj sezoni, kao i Kristijan Golubović, koji se takmičio na „Farmi 6“, snimali su svoje profile.

PREPORUKA:   Uhapšen Marko Miljković pa odveden u bolnicu za mentalno obolele dr Lazu lazarević!

Ispred televizije „Pink“ pojavili su se zagrljeni Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su se pre nekoliko dana nakon burnog raskida pomirili.

Kristijan se pred našim kamerama dotako sukoba sa Stanijom Dobrojević, a rekao je i da se nada da će iz rijalitija izaći sa bar milion evra.

– Pa ja se nadam da ću iz ove priče izaće sa pola miliona ili milion evra, jer to mi je životna šansa da prvi put uzmem legalne pare na taj način – otkrio je Kristijan, kao i to da je siguran u svoju pobedu.

Među takmičarma koji do sada nisu bili poznati širokoj javnosti jeste Bojan Petkovski iz Makedonije, koji je svojim tetovažama već privukao veliku pažnju.

Andrea Anđelković ima 19 godina i bavi se pevanjem, a odmah na početku istakla je da je potpuno prirodna, odnosno da nije imala plastične operacije.

Anja Bulatović takođe se bavi pevanjem, a ispred „Pink“ televizije pojavila se u seksi kombinaciji, mini teksas suknji, kao i crnom topu.

Pevač Bojan Vranješ ima 32 godine i svojim učešćem želi da promoviše svoje pesme i na taj način napreduje u karijeri.

Takođe, još jedan učesnik Zadruge, kojeg je šira javnost upoznala nakon snimanaj profila jeste Vasilije Ilić.

PREPORUKA:   Maja Marinković i Stanislav Krofak najžešća VRELA akcija, MOLILA GA DA PRESTANE!

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!