.

Maja Marinković povređena posle napada u rijalitiju, završila na ortopediji!

„REKLI SU MI DA JE MAJA U BOLNICI I DA JOJ JE PRŠLJEN POVREĐEN“ Oglasio se Taki za Alo! i otkrio u kakvom je stanju njegova ćerka nakon što je brutalno napadnuta od strane Anđele!

Anđela je prišla Maji s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod

"REKLI SU MI DA JE MAJA U BOLNICI I DA JOJ JE PRŠLJEN POVREĐEN" Oglasio se Taki za Alo! i otkrio u kakvom je stanju njegova ćerka nakon što je brutalno napadnuta od strane Anđele!

Printscreen

Maja Marinković i Anđela Đuričić sukobile su se pored bazena, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti tokom trajanja ovog žestokog obračuna.

PREPORUKA:   Takiju i starleti Maji marinković stalno prete, odgovorio o ulasu u zadruga ELita rijaliti

Anđela je tom prilikom prišla Maji s leđa, tokom čega je uspela da se dočepa njene kose, a potom je svoju suparnicu povukla na pod.
Anđela nasrnula na Maju

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tim povodom pozvali smo Mjainog oca, Takija Marinkovića koji nam je otkrio u kakvom je stanju Maja i da li je povređena.

-Ispratio sam sve, fanovi su me zabrinuli jer su mi rekli da je Maja u bolnici i da joj je pršljen povređen. Međutim, čuo sam se sa čelnicima, to nije istina. Maja je ugruvana malo, ali nema većih povreda. Ponosan sam na svoju ćerku koja nije reagovala nasiljem i koja je ove sezone pokazala da može biti i smirena, a Zvezdan i Anđela su dobili šta su zaslužili- rekao je Taki za Alo!

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Maja Marinković povređena posle napada u rijalitiju, završila na ortopediji!”

  1. […] Pink / screenshot Maja Marinković o Filipu Caru i Aleksandri Nikolić Maja Marinković je, naime, danas dobila pitanje o njima u „Zadruzi“, na koje je iskreno […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!