Maja Marinković navodno sumnja da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem zbog čega su oboje sada u agoniji, pišu domaći mediji.

Marinkovićeva je šokirala je javnost priznanjem na poligrafskom ispitivanju da je bila intimna sa Janjuševićem i da se ludo vole uprkos činjenici da on ima ženu i dete.

Janjuš i Maja Foto: YouTube/Zadruga Official / screenshot
Janjuš i Maja

Kako „Rijaliti“ piše iz izvora bliskog produkciji, zadrugarki navodno već dve nedelje kasni menstruacija i sumnja da je u drugom stanju.

„Maja već danima nije dobro i ne zna šta da radi sa sobom. Ona je u agoniji jer misli da je zatrudnela sa Janjušem, s kojim je imala intimne odnose u „Zadruzi“. Iako je pokušala da slaže i poligraf kako nisu imali odnose, njen odričan odgovor protumačen je kao čista laž. Dakle, njih dvoje su imali intimne odnose, ne jednom, nego nekoliko puta“, rekao je izvor za gorepomenuti list.

PREPORUKA:   Majka Aneli Ahmić žestoko udarila na starletu Maju Marinković!

„Uletela je kao oparena, kao ludača neka, sva čupava i izbezumljena. Plakala je kao kiša. Mislili smo da je to ono njeno uobičajeno ludilo koje ima svakoga dana da bi bila u centru pažnje. ‘Ljudi, kasni mi, nemam već dve nedelje. Mislila sam da je od stresa, čekala sam jednu nedelju, drugu. Meni nikada ne kasni, uvek imam na vreme. Ja sam trudna. Janjuš mi je napravio dete. Taki će da me odrobija. Ima da me ubije sa sve bebom u stomaku. Ne sme da se zna za ovo. Barem dok ne izađem napolje. Kumim vas da ne objavljujete’, jaukala je ona na sav glas. Jedva smo je smirili lekovima za smirenje. Otišla je sva ošamućena, ali dosta smirenija“, rekao je izvor za pomenuti list, pa dodao kako je bivši košarkaš reagovao na to.

PREPORUKA:   Aneli i Janjuš ŽESTOKOM AKCIJOM tresli krevet cele noći!

„U toku nedelje je i Janjušu rekla da sumnja da je trudna. To je bilo u pabu kada su zajedno ležali. Bili su pokriveni preko glave, sve mu je rekla. On je momentalno počeo da se trese, da je to bilo strašno gledati. Čovek od dva metra plače kao dete i jauče. Zapomaže i moli da umre. To su bile scene užasa. Ona ga je mazila po glavi, zvala je Miću da mu pomogne, mislila je da će da dobije moždani udar. Onda su se oboje smirili i zaspali“, rekao je izvor.