.

Marija Kulić kljuka ćerku Miljanu psihoaktivnim supstancama da bi upravljala njenim životom, ,optužba Bebice!

OVO ĆE MU SE OBITI O GLAVU! Bebica optužio Marija da silom kljuka Miljanu psihijatrijskim lekovima da bi mogla da upravlja njome!

Rat se nastavlja
Miljana, Marija, Bebica

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši učesnik „Zadruge“ Nenad Macanović Bebica otpočeo je „rat do istrebljenja“ sa bivšom taštom Marijom Kulić i čitavom njenom porodicom, otkako je stavio tačku na emotivnu vezu s njihovom ćerkom Miljanom.

Macanović se sa Kulićima danima prepucava putem medija i društvenih mreža, a ovaj put su ga izrevoltirale Marijine izjave, na koje je rešio da odgovori.

PREPORUKA:   Miljana Kulić snimljena kako pokušava da pobegne iz Elite!
OVO ĆE MU SE OBITI O GLAVU! Bebica optužio Marija da silom kljuka Miljanu psihijatrijskim lekovima da bi mogla da upravlja njome!

– G*vnaro, pojedeš ti g*vna umesto kvake! Tačno da radiš stvari za decu koje niko ne radi! Na silu tera dete da pije lekove psihijatrijske, kako bi napravila od nje budalu i upravljala njome i kako bi zarađivala pare dok se ti smucaš po Nišu! A kako ti znaš što sam ja išao u Italiju i da li sam bio uopšte?! – poručio je Bebica i Kuliće optužio da su neradnici.

Prepiska Bebice i Marije

Instagram

– Magarac je uvek radio, za razliku od vas „bolesnika“ koji se lešite od alkohola i valjate po ceo dan u krevetu! Tačno je da tebe ne može ništa da uvredi, jer si ti obraz-đon, g*vnaro! I baš zato što svi znaju kakva si, puna ti kuća prijatelja! A što se tiče ambicije, i to je tačno, najveće su ti ambicije koga ćeš da zaj*beš! A malu decu viđam otkako sam se zla rešio, a uskoro mega žurka zbog rođendana! Dosta ti je za sada, g*vnaro matora! Sedi malo kada si trezna i razmisli kada si govorila istinu, u rijalitiju ili sad. Pozdrav od obućara – poručio je Macanović putem Instagrama.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!