.

Marija Kulić prebijala Miljanu Kulić, toliko da je krv letela na sve strane, i tako svakog dana!

TRAGIČAN ISHOD SPREČILA POLICIJA? Marija tukla Miljanu Kulić do iznemoglosti – prštala krv na sve strane? Jauci ledili krv u žilama!

Porodični horor!

Marija i Miljana Kulić

Marija i Miljana Kulić, Foto: YouTube/printscreen

Učesnica rijalitija „Zadruga 3“ Miljana Kulić preživljavala je stravično nasilje od majke Marije i sestre Tijane, koje su je danima tukle i mučile. Iako ova rijaliti porodica pokušava da plasira sliku u narodu kao da su savršeni i žive u ljubavi i idili, to nije ni izbliza tako kako oni žele da predstave.

Kulići su se nekada tukli svaki dan, a Miljana je bila ta koja je izvlačila najdeblji kraj jer je stalno pravila neke probleme, pa bi se svi ostrvili na nju kriveći je za loš ugled porodice u komšiluku.

Marija Kulić

Foto: printscreen

„Marija je opasna žena, vi nemate pojma koja je to sila kad se naljutii poludi. Ne daj bože da joj se neko nađe na putu kada se to desi. Ona hvata prvo što joj se nađe pod rukom i gađa. Jednom prilikom je tako Miljanu nožem jurila po dvorištu, pa to je bio horor. Komšije su priskakale da ne zakolje dete. Miksi je znala da usred noći pobegne kod komšije u kuću jer su majka i sestra htele da je biju. Nekad je znala da se zavuče u komšijsku šupu i tamo prespava sa miševima i pacovima. Ujutru kad bi je našla, Marija bi ubila boga u njoj. Prskala bi krv na sve strane od pruta kojim ju je tukla po golim nogama.

PREPORUKA:   Miljana Kulić: Vređanje srpske nacije i pominjanje pokojnika!

„Mama će me ubiti, ona nema kontrolu kada poludi i kad se naljuti. Ja se nje plašim. Imam osećaj da bi mogla i da me ubije ko od šale kada bi se malo više naljutila“, poverila mi se Miljana jednom prilikom“, ispričao je izvor blizak Kulićkama, a onda dodaje da je umela da interveniše i policija.

Marija Kulić, Miljana Kulić

Marija Kulić, Miljana Kulić, Foto: Screenshot Youtube

„Jauci su se prelamali kućom kao da ne daj bože neko kolje nekoga unutra. Miljana je jaukala i plakala, a majka ju je tukla čim je stigla. Jednom prilikom je došao poštar i zatekao je užasan prizor. Zatekao je Mariju kako šamara Miljanu, koja je bila vezana za stolicu. Užasna scena. Nije se ni okrenula kada je poštar naišao, umalo i on nije naj*bao. Kada je Miksi postala malo samostalnija i kada se 2015. pojavila u rijalitiju „Maldivi“, posle toga se okuražila i nije dala na sebe. Počela je da im uzvraća na sve udarce. Jednog dana su se potukle sve tri i nije se znalo ko koga i čime bije. Miljana je šutnula Mariju u stomak, dok je nju sestra Tijana udarala pesnicama po glavi i čupala je za kosu. Nanele su tada jedna drugoj opasne masnice i posekotine po telu. Miksi je bila sva krvava i modra. Neko je od komšija zvao policiju, koja je došla da interveniše. Privodili su sve tri na informativni razgovor. – One će mene ubiti, inspektore. Moja majka i sestra su zle imuče me. Kunem vam se da ću da ih zakoljem na spavanju ukoliko ne prestanu da me maltretiraju i ponižavaju. Pašće krv – rekla je Miksi u policiji.

PREPORUKA:   Prljava Miljana Kulić zgrožava, umesto u kupatilu kupa se u bazenu!

Posle je ušla u „Parove“, gde je počela da zarađuje lepe pare, pa su se Kulićke smirile jer uživaju u Miljaninim finansijama“, završava izvoralitija.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!