.

Marko Janjušević Janjuš objava o raskidu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

JANJUŠ U SVOM STILU Nakon javnog raskida Aleks i Cara oglasio se Janjušević: Kladio sam se da će uspeti

Šokiran je!
JANJUŠ U SVOM STILU Nakon javnog raskida Aleks i Cara oglasio se Janjušević: Kladio sam se da će uspeti Foto: Alo/ilustracija

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i učesnik Zadruge, bivši momak Aleksandre Nikolić, oglasio se na Instagram profilu kako bi prokomentarisao njen raskid sa Filipom Carem.

Janjuš neretko komentariše dešavanja u Zadruzi vezano za Maju Marinković i Bilala Brajlovića ali sada kada su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, on se oglasio kako bi svima rekao da je šokiran:

PREPORUKA:   OTKRIVENO: Rijaliti igra Dejana Dragojevića, Aleksandre Nikolić i Filipa Cara!

Printscreen

 Aleks presekla sa Filipom, a kladio sam se da će uspeti… Šteta – napisao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je imao i venčanje u Zadruzi sa Aleks pre tri godine, a Nikolićeva je bila i sa Carem nakon toga, potom i sa Dejanom. Mnogi su komentarisali da ju je Dragojević promenio na bolje, dok sada, kada je raskinuo sa njom, fanovi su se podelili na stranu Aleks i na stranu Dejana.

Tagovi
Marko Janjušević Janjuš Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 uzivo zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 svadba alo rs zadruga 6 zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!