.

Moka Slavnić pokušava da umiri snajku zbog dešavanja u rijalitiju i Zvezdanovog švrljanja

„POKUŠAVAM DA UGASIM POŽARE IZMEĐU SINA I SNAJKE“ Moka Slavnić se oglasio povodom Zvezdanovog ponašanja u „Zadruzi“: „On ne želi ništa sa Aleks“

Bivši jugoslovenski košarkaš veruje da se između Zvezdana, koji je u Zadruzi i Aleksandre Nikolić neće roditi ništa više od prijateljstva.
Moka Slavnić Zvezdan Slavnić Foto: Milan Ilić, Screenshot/Zadruga / RingierMoka Slavnić Zvezdan Slavnić

Od trenutka kada je ušao u rijaliti, sin proslavljenog sportiste Moke Slavnića, Zvezdan je u centru pažnje. Međutim, sada su sve glasnije priče da između njega i devojke Dejana Dragojevića, Aleksandre Nikolić sevaju varnice. Iz tog razloga je njegova partnerka Ana odlučila da se oglasi i javno ostavi Slavnića. Kako bismo saznali šta se krije iza svega, pozvali smo Zvezdanovog oca, Moku Slavnića.
Zoran Moka Slavnić Foto: Zoran Ilić / RingierZoran Moka Slavnić

PREPORUKA:   Nenad Macanović Bebica se skinuo go, pokazao zadnjicu gledaocima!

– Ne vidim u Zvezdanovom ponašanju ništa pogrešno. Filip Car je sada taj koji je okupirao Aleksandri pažnju, očigledno je da moj sin sa njom ne želi da ima ništa, objašnjava Moka za “Super TV” i dodaje:

– Čuo sam se sa Anom i žao mi je što je tako ishitreno odreagovala. Pričali smo dugo o svemu ovome. Pokušavam da joj stavim do znanja da Zvezdan ništa loše nije uradio, jer sa Aleksandrom ništa nije ni i imao. Možda su postojale neke simpatije, ali do konkretnog čina nije došlo. Ana me ceni i poštuje, pokušaću da je ubedim, jer kod nje imam autoritet. Pokušavam da ugasim požare, koji se jako teško gase. Veliki je problem kada je neko u rijalitiju, a druga strana van rijalitija. Uvek će neko u takvom ljubavnom odnosu da ispašta – ističe Slavnić i objašnjava:

– Zvezdan nije otišao u crkvu da se moli. Ana mora da bude svesna da su tamo različiti tipovi ljudi, to je rijaliti. Sve je pod lupom i sve se prati. Prvi bih osudio Zvezdana da je nešto loše uradio, ali nije. Bar ja to za sada ne vidim. Voleo bih da mi neko kaže Zvezdan je pogrešio na tom i tom mestu, sa tom i tom osobom. Ja sam mu prvi rekao kada je ulazio u rijaliti da slobodno bude prisan sa ljudima, da se druži, da se grli, da provodi vreme. Između ostalog je bio dobar i sa nekoliko drugih devojaka u rijalitiju, pa mu to niko nije prebacivao. Samo je odnos sa Aleksandrom problem. Videćemo kako će se odviti situacija u budućnosti. Za sada ga ne krivim i ne želim ništa da govorim protiv svog sina. Ana je svakako ishitreno odreagovala, ali smatram da će to sve doći na svoje.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!