.

Moka Slavnić loše vaspitavao sina Zvezdana, boji se da ponovo ne zastrani i postane kriminalac!

NISMO IMALI DOBAR ODNOS! Moka Slavnić brutalno o Zvezdanu: Plašio sam se da opet ne napravim kriminalca!

Moka je istakao da mu je nasrećniji trenutak bio kad je dobio sina, ali da su problemi krenuli u njegovom tinejdžerskom dobu

NISMO IMALI DOBAR ODNOS! Moka Slavnić brutalno o Zvezdanu: Plašio sam se da opet ne napravim kriminalca!

Foto: Printscreen/Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

Zoran Moka Slavnić, naš legendarni košarkaš, dao je intervju za hrvatske medije, gde je  progovorio o svom sinu Zvezdanu Slavniću, učesniku šeste sezone rijalitija „Zadruga“.

Moka je istakao da mu je nasrećniji trenutak bio kad je dobio sina, ali da su problemi krenuli u njegovom tinejdžerskom dobu i da više nije bilo povratka. Zbog ovoga, nije želeo da ima više dece.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić i dalje veruje da Ana Ćurčić ne može da živi bez njega!

– Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove… Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. okušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener – započeo je Moka, pa nastavio:

PREPORUKA:   Starleta ANđela Đuričić je dobila OTKAZ kao voditeljka, obratila se Ana Ćurčić

Moka Slavnić i Zvezdan

Scenario/Prinscreen

– Na sreću, moja druga žena Jelena nije insistirala na deci. Ni ja ih nisam želeo jer sam se plašio da opet ne napravim kriminalca – priznao je naš slavni košarkaš i trener za Večernji list.

Podsetimo, pre Zvezdanovog ulaska u „Zadrugu 6“ Slavnići su bili u lošim odnosima, da bi Moka tokom trajanja ovog rijalitija krenuo da podržava svog sina i šalje mu poklone i poruke u rijaliti.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!