.

Moka Slavnić dobio nepristojnu ponudu, za 80000 evra ulazi u Zadrugu 6

POJAČANJE! MOKA SLAVNIĆ dobio ponudu da za 80.000 evra uđe u „Zadrugu 6“, SLAVNI KOŠARKAŠ ulazi da ih sve RAZBUCA

POJAČANJE! MOKA SLAVNIĆ dobio ponudu da za 80.000 evra uđe u "Zadrugu 6", SLAVNI KOŠARKAŠ ulazi da ih sve RAZBUCA

Foto: Printscreen/Zadruga, Dragan Kadić

E, sad šou počinje

Zoran Moka Slavnić dobio je ponudu da postane učesnik „Zadruge 6“ za honorar od 80.000 evra, saznaje Kurir. Mada je i sam ranije izjavio da bi voleo da uđe u rijaliti, gde se već nalazi njegov sin Zvezdan Slavnić, bivši košarkaš ipak se premišlja da li da prihvati poziv produkcije. Ima više razloga zbog kojih on, kako nam je rekao naš izvor, nije spreman da bude pred kamerama.

Zvezdan Slavnić, Moka Slavnić, Anđela Đuričić

foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca.

Moka je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više para. Nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući.

PREPORUKA:   Anđela priznala da je sa Zvezdanom tajno razgovarala preko posrednika! (SNIMAK)
Moka Slavnić, Ana Slavnić
foto: Ana Paunković, Printscreen Instagram

Producenti su se na kraju složili s tim, ali Moka ih je navodno sutradan pozvao i rekao da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik „Zadruge“, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

Pozvali smo Slavnića da nam da komentar, ali je on više puta ponovio da neće da priča ništa za medije.

Moka Slavnić
foto: Shutterstock, Nebojša Mandić, PrintScreen

– Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate – poručio je slavni košarkaš. Inače, jedan od uslova produkcije bio je da Moka do ulaska u šou ne daje izjave i da ne komentariše ponašanje svog sina kako bi sačuvali ekskluzivu.

PREPORUKA:   Moka Slavnić plakao u emisiji uživo na spomen imena njegovog sina Zvezdana Slavnića

Ako Slavnić zaista uđe u šou, očekuje se da će odmah ući u sukob sa bivšom snajkom Anom zato što su se njih dvoje posvađali još dok je ona bila napolju. Moka je javno podržao svog sina Zvezdana zbog toga što je Ćurčićevu prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, što mu je snajka mnogo zamerila. Pale su i teške reči između njih dvoje, a Ana je svekru slala glasovne poruke u kojima ga je vređala i psovala.

Ivan Ercegovčević

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!