.

Marko Janjušević Janjuš u rijalitiju jedva izustio da mu je umro rođeni brat!

MUK I POTRESNE SCENE U ZADRUZI Janjuš se vratio u rijaliti i jedva saopštio cimerima šta se desilo, Maja se skamenila: „IZGUBIO SAM ROĐENOG BRATA“

Marko Janjušević Janjuš večeras se vratio u rijaliti „Zadrugu 7 – Elitu“. On je imanje u Šimanovcima napustio nakon što je saznao za smrt brata Mihaila.
Marko Janjušević Janjuš Foto: TV Pink / screenshot Marko Janjušević Janjuš

Nakon što je Janjuš zakoračio u belu kuću u Šimanovcima, usledio je ogroman aplauz, a obzirom da je ušao pognute glave i sa velikom tugom u srcu, cimeri su odmah primetili da nešto nije u redu, te je nastao muk i usledile su potresne scene i njegovo obraćanje.
Janjuš ušao u Belu kuću

PREPORUKA:   Bivši momak Milice Todorović želeo da uđe u rijaliti!

Foto: Pink / screenshotJanjuš ušao u Belu kuću

– Jedan težak period za mene i moju porodicu. Izgubio sam rođenog brata, imao je 27 godina. Ne zna šta bih vam rekao, nemojte me puno zapitkivati. Ne znate šta su problemi dok se ne desi, ne daj Bože nikome. Družićemo se i pričaćemo – rekao je Janjuš jedva, a njegova nekadašnja ljubav Maja Marinković se skamenila od bola nakon što je čula šta se desilo, te su joj oči bile pune suza.
Maja Marinković

Foto: Pink / screenshotMaja Marinković

PREPORUKA:   Supruga Ena se sveti janjušu, uživa pored drugog muškarca dok on pravi decu u Eliti!

Janjuš je progovorio i o njihovom poslednjem susretu.

– Kod tetke smo se videli, prošle godine. Sestra iz Kanade je stigla u Srbiju. To je bio naš poslednji susret. Bio je najnemirnije dete koje je postojalo.

Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Marko Janjušević Janjuš u rijalitiju jedva izustio da mu je umro rođeni brat!”

  1. […] Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš otkad se vratio u rijaliti nakon tragedije koja ga je zadesila, izneo je pred svima stvari koje su ga povredile od rijaliti partnerke Aneli Ahmić. […]

  2. […] Marko Janjušević Janjuš pre nego što je postao deo „Zadruge“ sanjao je veliku košarkašku karijeru, međutim u jednom trenutku se sve promenilo. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!