.

Marko Miljković izašao iz Zadruge, Luni nije bilo dobro!

VANREDNO STANJE – Marko Miljković napustio „Zadrugu“! Luna prebledela od šoka…

Marko Miljković

Marko Miljković, Foto: Screenshot Youtube

Situacija u Zadruzi svakoga dana sve je napetija. Zadrugari su sada podeljeni na one koji žive u Beloj kući i one koji žive na ostrvu.

Čitava ova podela izaziva dodatnu nervozu među zadrugarima i čitava atmosfera napetosti i svađa koje često izbijaju, okreće pažnju javnosti od brojnih događaja koji se tajno odvijaju iza vrata Zadruge.

Veza Marka Miljkovića i Lune Đogani, nakon svađe stavljena je na novi test. Oni su razdvojeni, a ona i ne sluti šta se sve dešava sa njenim dečkom dok nje nema. Ona se nakon blažeg nervnog sloma zbog premeštaja na ostrvo i dalje ponaša histerično i gubi živce za svaku sitnicu.

PREPORUKA:   Bujne grudi u prvom planu: Luna u belom kombinezonu Luna Djogani pucala od seksepila pored dečka Marka Miljkovića - Šta kažete na stajling zvezda "Zadruge 2"?

Naime, Marko Miljković je danas izašao iz Zadruge.
Marko Miljković

Marko Miljković, Foto: Screenshoot Youtube

On je išao do Trećeg osnovnog suda u pratnji muškarca i žene. Miljković je sud napustio oko 11 časova i najverovatnije da se odmah vratio u Belu kuću. Nije poznato šta je zadrugar radio u sudu, ali s obzirom da je prošle godine navodno trebao da bude završen proces po kome je optužen za napad na službeno lice, tačnije na policajca koga je napao, kako su pisali mediji.
Luna i Marko

PREPORUKA:   KULIĆKE UHVAĆENE KAKO ŠETAJU GRADOM, PREVARILE GLEDAOCE ZADRUGE?! Sugrađanin iz Niša ih odao, sve je osmišljeno kao scenario Španske serije!

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Međutim, Marko nije delovao baš raspoložen po napuštanju institucije.

Da li je on loše prošao na sudu? Ostaje da vidimo.

Alo.rs

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes