.

ZadruLuna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO ZADRUZI, a onda joj se Dušica Jakovljević OBRATILA u programu uživo, i Luna je…

Luna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO „ZADRUZI“, a onda se Dušica Jakovljević OŠTRO OBRATILA u programu uživo

Luna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO "ZADRUZI", a onda se Dušica Jakovljević OŠTRO OBRATILA u programu uživo Foto: screenshot tv pink / screenshot

Luna Đogani sinoć je lomila inventar „Zadruge“, zbog čega je Dušica Jakovljević morala da odreaguje u programu uživo.
Luna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO Foto: screenshot tv pink / screenshotLuna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO „ZADRUZI“, a onda se Dušica Jakovljević OŠTRO OBRATILA u programu uživo

Naime, Luna Đogani pobesnela je zato što će narednih nekoliko dana biti razdvojena od svog dečka Marka Miljkovića, budući da je grupa u kojoj je ona učestvovala izgubila u zadatku Velikog šefa pa će morati da spava na ostrvu, dok će grupa u kojoj se nalazi Marko boraviti u Beloj kući.

Luna je histerisala, plakala i bacala sve što joj se našlo na putu, a zatim je zapretila kako danima neće jesti kako bi pala u nesvest. Nakon ove scene, iz studija se gledaocima obratila voditeljka Dušica Jakovljević.
Luna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO

Foto: screenshot tv pink / screenshot
PREPORUKA:   Alibaba Asmin Durdžić imao savet za Aneli Ahmić posle objave da je trudna

Luna HISTERISALA I LOMILA STVARI PO „ZADRUZI“, a onda se Dušica Jakovljević OŠTRO OBRATILA u programu uživo

– Sve vreme smo komentarisali, dok smo gledali ovu scenu Lune Đogani… Moram da vam kažem da je, ne samo njoj, već svim takmičarima Veliki šef i te kako tolerisao lomljenja, bacanja, kidanja, uništavanje inventara… Niko nikada nije ostao gladan u Zadruzi, niti će ostati gladan! Podsećam da svako od njih, a vrlo često hvale to zadrugari, ima bolju medicinsku i svaku drugu moguću negu, nego što bi imali kod kuće u svojim domovima. Samo što se neki pozivaju da su na lekovima i time pravdaju svoje ponašanje, bahatost i mazohizam, a neki od njih su zahvalni Velikom šefu na svemu onome što im je u Zadruzi omogućio – rekla je Dušica i dodala:

– Sigurna sam da je i Luna u samom vrhu svih onih koji mogu samo da se zahvale Velikom šefu! Samim tim, ovakvo ponašanje ne može da se odobri o kome god da je reč. Ona je sama rekla, išla je čak i dotle da se zakune u rođenu majku da ništa neće pojesti i da jedva čeka da padne u nesvest, ne bi li tako napustila Zadrugu, gde se sve vreme nameće pitanje zbog čega je sve vreme vraćala stvari u plakar, ako je toliko očajnički htela da napusti imanje ili zapravo samo želi po ko zna koji put da skrene pažnju na sebe – bila je jasna Dušica.

PREPORUKA:   FARMA 8: Evo kako će izgledati imanje i kada počinje novi rijaliti

Luna se tokom prethodnog dana posvađala i sa Markom, a on joj je tom prilikom uputio teške reči zbog kojih je završila u suzama.

Alo.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!