.

STANIJIN rođendan je najluksuzniji rođendan u Zadruzi 2019! Stanijini pokloni, torta i dekoracija pršte od GLAMURA! Ovo do sada nije viđeno u rijalitijima…

POTROŠILI BRDO PARA – Najluksuzniji rođendan u „Zadruzi 2019“! Stanijini pokloni, torta i dekoracija pršte od GLAMURA! Ovo do sada nije viđeno…

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, Foto: printscreen

Danas u „Zadruzi“ Stanija Dobrojević slavi 34. rođendan, a pokloni koji su joj stigli dodatno su je obradovali.

Pored luksuznih poklona, stigli su hrana i piće, čestitke, dekoracija. Ni Stanijini fanovi i najbliži se nisu štedeli kada je organizacija u pitanju, a suprotstavljeni tabori se raspravljaju na društvenim mrežama da li je proslava luksuznija od Lunine.

PREPORUKA:   NAKON GODINU DANA SVE JE SVE JASNO! AFERA O TORTI isplivala na videlo! Edis priznao da je PAVLE kriv za otkrivanje, Dragana priznala: GUTALA SAM KNEDLE! (VIDEO)

Dobrojevićeva je pročitala čestitke koje su za nju najvažnije, a onda su ona i njeni gosti pevali uz pesmu Toše Proeskog „Igra bez granica“.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, Foto: printscreen

Ono što je interesantno, jeste da je ovo jedan od najluksuznijih rođendana u rijalitiju. Roze nijanse su preovladavale na njenom rođendanu.

PREPORUKA:   ZADRUGA 4: Luna Đogani ulazi u Zadrugu 4 za neverovatan honorar, a sprema joj se tempirana bomba, ulaze o svi njeni najgori neprijatelji!

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević, Foto: printscreen

Alo.rs

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!