.

Mediji i TV Pink forsiraju Kristijana Golubovića da bi stekao popularnost kod publike i da pobedi u Zadruzi

Kristijan Golubović: Nadam se da ću zaraditi milion evra, to mi je šansa da uzmem legalan novac

Golubović je otkrio sve o učešću u rijalitiju, ali i daljim planovima

Kristijan Golubović početkom septembra ući će u rijaliti „Zadruga 4“, a već od samog starta, zbog njegove burne prošlosti, od njega se očekuje mnogo toga.

Kako sam kaže, ovog puta planira da se pokaže u drugačijem svetlu i svoje cimere nauči nečemu korisnom, jer, kako kaže, ima mnogo toga pametnog da pruži.

PREPORUKA:   Učesnik Elite u rijalitiju postao OTAC!

Iako još uvek nije počeo rijaliti velika prašina se diže oko njegovog i Stanijinog sukoba koji datira još od pre nekoliko godina, nakon učešća u „Farmi“ 6″

– Jedan normalan razgovor ili prepirka može da bude, a posle toga ignor. Ja bez ozbiljnog poligrafa sa njom ne želim uopšte da se raspravljam. Mnogo znači da odemo na poligraf, da se postave njoj i meni ista pitanja i da vidimo ko laže, a ko priča istinu – kaže Kristijan.

On tvrdi da niko neće moći toliko ozbiljno da ga iznervira da bi se dogodio neki fizički kontakt, jer ne želi da gubi svoj honorar, koji je i prokomentarisao.

– Pa ja se nadam da ću iz ove priče izaće sa pola miliona ili milion evra, jer to mi je životna šansa da prvi put uzmem legalne pare na taj način – otkrio je Kristijan, kao i to da je siguran u svoju pobedu.

PREPORUKA:   Peticija Velikom šefu da organizuje MMA borbu u Eliti!

 Ja u ovu priču ne bih ni ulazio da se takmičim. Ja mislim da su oni koji gube u životu izmislili onu „važno je učestvovati, a ne pobediti“. Ne razmišljam o konkurenciji, jer smatram da ne postoji ovakav čovek da ima ovaj dijapazam talenata, da pruži šou biznisu što mogu ja – kaže on.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!