.

Mediji i TV Pink forsiraju Kristijana Golubovića da bi stekao popularnost kod publike i da pobedi u Zadruzi

Kristijan Golubović: Nadam se da ću zaraditi milion evra, to mi je šansa da uzmem legalan novac

Golubović je otkrio sve o učešću u rijalitiju, ali i daljim planovima

Kristijan Golubović početkom septembra ući će u rijaliti „Zadruga 4“, a već od samog starta, zbog njegove burne prošlosti, od njega se očekuje mnogo toga.

Kako sam kaže, ovog puta planira da se pokaže u drugačijem svetlu i svoje cimere nauči nečemu korisnom, jer, kako kaže, ima mnogo toga pametnog da pruži.

Iako još uvek nije počeo rijaliti velika prašina se diže oko njegovog i Stanijinog sukoba koji datira još od pre nekoliko godina, nakon učešća u „Farmi“ 6″

– Jedan normalan razgovor ili prepirka može da bude, a posle toga ignor. Ja bez ozbiljnog poligrafa sa njom ne želim uopšte da se raspravljam. Mnogo znači da odemo na poligraf, da se postave njoj i meni ista pitanja i da vidimo ko laže, a ko priča istinu – kaže Kristijan.

On tvrdi da niko neće moći toliko ozbiljno da ga iznervira da bi se dogodio neki fizički kontakt, jer ne želi da gubi svoj honorar, koji je i prokomentarisao.

PREPORUKA:   Moka Slavnić odgovorio Kristijanu Goluboviću na prozivanje njegovog sina Zvezdana

– Pa ja se nadam da ću iz ove priče izaće sa pola miliona ili milion evra, jer to mi je životna šansa da prvi put uzmem legalne pare na taj način – otkrio je Kristijan, kao i to da je siguran u svoju pobedu.

 Ja u ovu priču ne bih ni ulazio da se takmičim. Ja mislim da su oni koji gube u životu izmislili onu „važno je učestvovati, a ne pobediti“. Ne razmišljam o konkurenciji, jer smatram da ne postoji ovakav čovek da ima ovaj dijapazam talenata, da pruži šou biznisu što mogu ja – kaže on.

PREPORUKA:   Bivši robijaš i skandalozni rijaliti učesnik Kristijan Golubović govorio javno o Zvezdanu Slavniću, ni kučetu se ne radi ono što je on radio!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!