.

Mensur imao seks sa starletama Minom Vrbaški i Majom Marinković, brutalno im je odgovorio na prozivke!

SA OBE JE SPAVAO! Oglasio se Mensur i u svom stilu brutalno odgovorio Maji i Mini nakon šokantnih saznanja da ga Vrbaški i dalje voli!

Kako će Mina i Maja reagovati kada bude pročitala ove njegove reči, ostaje da vidimo

SA OBE JE SPAVAO! Oglasio se Mensur i u svom stilu brutalno odgovorio Maji i Mini nakon šokantnih saznanja da ga Vrbaški i dalje voli!

Printscreen

Odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića i dalje je tema o kojoj se raspreda, iako oni mesecima nisu zajedno. Podsetimo, njih dvoje su započeli vezu u trećoj sezoni „Zadruge„, koja se nastavila napolju, ali se završila neslavno. Svi smo bili svedoci njihovih mnogobrojnih svađa, a razlozi zbog kojih su završili vezu i dalje nisu razjašnjeni u potpunosti.

Protekle večeri, tokom intervjua sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Maja Marinković pričala je o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, te pomenula Minu i Mensura i otkrila koje tajne joj je zadrugarka ispričala samo dan ranije, a tiču se njenog odnosa sa Ajdarpašićem.

PREPORUKA:   Rialda Karahasanović i Sandra Rešić se posvađale, raspalo se prijateljstvo i sve su jedna drugoj saopštile!

Zbog ove njene izjave i Mininog priznanja Maji, jedan naš portal stupio je u kontakt sa Mensurom, kako bi videli kako komentariše ovo otkriće, kao i da otkrije da li možda kod njega još uvek postoje emocije prema Mini. On je za gorepomenuti portal odgovorio u svom stilu.

Foto: Alo.rs

Jedina pozitivna stvar iz tih priča vezanih za Maju i maloletnu M.V. jeste da su obe zadovoljne odnosom sa mnom, dele isto mišljenje i slično iskustvo, rekao bih (smeh). Neverovatna doza entuzijazma tih devojaka dok govore o meni… Iz svega toga treba izvući pozitivne stvari, iz te cele situacije i tih odnosa, mimo nekih u koje niste upućeni. Mensur je izvukao najbolje za sebe i dobio priliku da usavrši sebe i svoj personaliti – rekao je Mensur za gorepomenuti portal.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!