.

Janjuš: Starleta Maja Marinković je luda, pre rijalitija je ležala na tramvajskim šinama, želela je da izvrši samoubistvo, psihijatar je prepisao lekove ali ih ne pije

BIZARNO Janjuš otkrio stravičnu scenu pre rijalitija: „Maja je ležala na tramvajskim šinama i htela da se ubije“!

Bivši košarkaš ispričao sa kakvim se sve situacijama sa ljubavnicom suočavao napolju

BIZARNO Janjuš otkrio stravičnu scenu pre rijalitija: "Maja je ležala na tramvajskim šinama i htela da se ubije"!

Foto: Alo.rs

Najskandalozniji ljubavni par „Zadruge 4“ Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, ni sami ne znaju da li su u vezi ili nisu, tek burne strasti koje bukte među njima ne mogu da obuzdaju. Priznajući da je u velikom problemu što ne može da se otkači od nje, prisetio se scena koje mu je starleta pravila van rijalitija.

youtubeprintscreen

– Ne mogu više da iskuliram i ne znam kako da se maknem od nje. Maltretira me psihički i sve radi na kvarno. Hiljadu puta me je udarila, ogrebala i ne znam ko to može da izdrži. Naša situacija je katastrofalna i godinama je ista. Čak ni oca, koji joj kaže da se skloni od mene i da me ne dira, ne sluša – počeo je košarkaš svoju ispovest.

Objašnjavajući koliko mu je teško i koliko ga ova ljubav košta živaca, on je naglasio da je njihov odnos napolju bio još gori, a zašto je sve to trpeo, kako kaže, ni sam ne zna.

– Ovo nije ništa s obzirom na to šta mi je radila napolju. Mogao sam na robiji da završim zbog nje. Mislim da bi Maja bila najsrećnija kada bih ja bio nesrećan – pričao je bivši košarkaš svojim cimerima i dodao :

PREPORUKA:   OTKRIO TAJNU: Kristijan Golubović optužio bolesnu Miljanu Kulić da je narkomanka koja šmrče kokain!

– Ona je patološki lažov. Sećam se, pozove me telefonom i navuče da se vidimo jer, kao, imamo neku emisiju ili intervju sa novinarima. Odem ja, a ona tamo sama. Onda se dere po ulici i preti da će se ubiti ako je ne odvedem u stan. Jednom mi je uzela telefon i pobegla, pa legla na tramvajske šine i vikala da će se ubiti ako ne budem s njom – uznemireno je pričao Janjuš.                                                                                                                                                                                                                                          – Nemam više snage, ne mogu više da izdržim, gađa me gde me najviše boli, ne mogu jedan dan da se maknem i odmorim od nje. Sve namerno radi, provocira me. Sve mi se smučilo – govorio je Janjuš o svojoj ljubavnici dok su ga zadrugari netremice slušali.

– Odlučim da spavam sam i sklonim se od nje, ali me ona ne ostavlja na miru. Skače mi po glavi, grebe me… Onda me moli da je poljubim, udara me, a ja popustim jer mi bude žao i duša me boli. Tu nema sreće. Ona sve laže, spominje mi bivšu suprugu i dete, govori kako ću izaći bez honorara i kako neću zaraditi za nju, kako zna da Kruna voli suši, pa mi kaže da neću imati ni za suši – žalio se Janjuš.

PREPORUKA:   Tara Simov pregovarala sa produkcijom TV Pink o povratku u Zadrugu i regulisanju duga od 50000 evra, a dogovoren i datum povratka

Bivši košarkaš je naglasio da je za Maju napolju zatražio i stručnu pomoć, ali da ona nije htela da pije propisanu terapiju.

Privatna arhiva

 
– Vodio sam je kod psihologa i dobila je terapiju, ali nije htela da je uzima. Menjao sam i stanove, ali me je ona svaki put pronašla. Pet puta mi je uletela kroz prozor, uništila mi sve stvari. Nije mi davala ni da sredim odnos sa ženom, zvala ju je svakodnevno – ispričao je Janjuš pa poentirao:

– Ona je samo opsednuta sa mnom, tu ljubavi nema. Zgadio mi se ovaj odnos s njom i sve vezano za Maju Marinković.

Taki: Moja ćerka nije luda

Na Janjuševe tvrdnje kako Maja ima psihičkih problema te kako ju je vodio lekaru, reagovao je njen otac Radomir Marinković Taki, tvrdeći da je to laž.

– Moja ćerka nije luda. Pametnija je i psihički jača od svih njih zajedno. Zašto bi uzimala terapiju kad joj ništa ne fali? – pita se on i dodaje:

– Maja je prošla sve lekarske preglede pred ulazak u rijaliti i ima papir da je zdrava. Da nije, ne bi mogla da bude deo takvog formata – kaže za Alo! Radomir Marinković Taki.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!