.

Milena Kačavenda iznela nove optužbe na račun Slavnića, vezao je psa i udavio ga, Anu svakodnevno maltretirao!

ANINA KUMA IZNELA NOVE STRAVIČNE DETALJE O ZVEZDANU Detalji lede krv u venama, a onda šokirala „Vezao je psa, udavio se i uginuo“

Milena Kačavenda iznela nove optužbe na račun Slavnića.

ANINA KUMA IZNELA NOVE STRAVIČNE DETALJE O ZVEZDANU Detalji lede krv u venama, a onda šokirala "Vezao je psa, udavio se i uginuo"

Foto: Alo/Printscreen

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić iznela je nove detalje nasilja kao i to da je Zvezdanu poklonila psa, o kojem Zvezdan nije brinuo.

– Srdačan pozdrav svima, ovo je moj pas njegov brat je bio poklonjen od mene Zvezdanu. Pa i o psu nije brinuo, vezao ga je za kratak lanac pas se udavio i uginuo. Ako sutra kaže da lažem, postoje i zapisi u policiji – rekla je Kačavenda.

Printscreen

– Kakav je osećaj gledati Anu u rijalitiju dok se muči?

– Nikakav, nemam priliku da joj pomognem, vidim da se lomi. Strašno je teško, ne volim nasilje. Zahvalila bih se svima koji govore da sam glasnogovornik za sve zlostavljane žene. Nadam se da ću moći da uđem u Zadrugu da joj dam vetar u leđa. Da je podsetim da ona ima prijatelje. Mnoge moje izjave će se obistiniti. Pa ćemo onda pitati koga kuma laže. Ovo je tek početak, raskrinkaće on sebe, a sve što neće kuma će lično i personalno.

PREPORUKA:   "Moralna" Anđela Đuričić raširila noge, prepustila se Zvezdanu Slavniću bez pokrivača, direktno ispred kamere!

Milena je potom istakla da Anđelu tek čeka pakao u koliko ostane u vezi sa njim.

– Udariti Anđelu, to njemu nije ništa. Možete zamisliti šta bi sa njom bilo, da nisu ispred kamerama. Žalim je – rekla je Milena.

Printscreen

Što se tiče nasilja nad Anom koje nisam iznela, a u pitanju je psihičko sada ću reći.

– Ana nikada nije mogla šta je želela. Ukoliko nije obukla ono što želi, vraća je da se presvuče. Već iduće nedelje ću registrovati fondaciju. Ja nisam hobotnica ne mogu sve sama, kada budem sve to pripremila, dosta mi se žena javilo. Neće se ovo završiti na izjavama, želim da pozdravim žrtve nasilja, i kažem da nisu same. Jedna žena iz Crne Gore je čak posle osam godina zlostavljana ispričala šta se desilo, i rekla da sam je ohrabrila – zaključila je Milena u emisiji „Mlin sa Memom“ na Hajp televiziji.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!