.

Milena Kačavenda, nesuđena kuma Ane Ćurčić ulazi u Zadrugu 7, ovako se priprema za Elitu

UVELIKO POČELE PRIPREME ZA „ZADRUGU 7“ Milena Kačavenda se ovako sprema za novu sezonu rijalitija, fanovi u transu: „IMA DA GORI SVE“

Gostujući u emisiji „Narod pita“ pre nekoliko dana, drugoplasirana takmičarka „Zadruge 6“ Ana Ćurčić otkrila je da njena drugarica i kuma Milena Kačavenda ulazi u sedmu sezonu ovog rijalitija.
Milena Kačavenda Foto: milenaacademy / InstagramMilena Kačavenda

– Nisam se ja odrekla kume. I samo jednu stvar da kažem… Kuma ulazi u „Zadrugu 7“, potpisujem – istakla je Ana pre nekoliko dana.

www.instagram.com

Naime, Milena Kačavenda se danas usnimila u teretani i pokazala kako vredno radi na svom telu, a mnogi njeni fanovi smatraju da je već uveliko počela da se priprema za sedmu sezonu „Zadruge“, koja kako je najavljeno počinje u septembru.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević otkrila detalje odnosa sa Zvezdanom Slavnićem

„Ima da gori sve“, „Idemooo, jedva čekamo da uđeš i sve ih postaviš na svoje mesto“, „Navijam za kumu“, „Kuma je bomba“, „Kuma žena zmaj“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Milena Kačavenda u poslednje vreme nije u najboljim odnosima sa kumom Anom Ćurčić, a sada se oglasila nakon što su ona i Aca Bulić obelodanili da su ponovo zajedno.
Milena, Aca i Ana

Foto: Milan Ilić, Snežana Krstić / RingierMilena, Aca i Ana

PREPORUKA:   Pljuvanje, uvrede, napadi, Zadruga Elita počela je po starom, nasilje na nacionalnoj televiziji se nastavlja!

– Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim smatram da se ovim zakopala do kraja apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u „kuma budala „par ekselans“. Želim im svu sreću – poručila je Kačavenda.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Milena Kačavenda, nesuđena kuma Ane Ćurčić ulazi u Zadrugu 7, ovako se priprema za Elitu”

  1. […] Milena je već izvesni period na ratnoj nozi sa doskorašnjom prijateljicom, Anom, koju je sve vreme tokom […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!