.

Miljana i Marija Kulić se vratile u rijaliti, a ovo je PRAVA ISTINA o diskvalifikaciji! Sklopile dil sa produkcijom, pa se vratile se nikad jače!

OBRT! SAMO JE ON ZNAO ŠTA SLEDI! Miljana i Marija se vratile u rijaliti! ovo je PRAVA ISTINA o diskvalifikaciji!

Miljana i Marija Kulić, pošto su noć ranije napustile rijaliti, vratili su su se u Imaginarijum i mlađa Nišlijka je odmah počela da grli i ljubi svog dečka Lazara Čolića Zolu.

Naime, u utorak ujutru, stiglo je pismo Velikog šefa koji je takmičare obavestio da su Marija i Miljana svojom odlukom napustile rijaliti i da će zbog toga morati da plate po 50.000 evra.

Eanije je produkcija „Zadruge 2“ tražila od Miljane Kulić da se podvrgne hitnom stručnom pregledu zbog agresivnog ponašanja koje je ispoljavala proteklih dana. Miljana je to tada odbila i počela da ucenjuje produkciju, što je sa sobom povuklo diskvalifikaciju.

PREPORUKA:   BURNA PROŠLOST PČELARA MIKIJA IZ KUPINOVA: Više puta je BEŽAO iz rijalitija, a RAZLOG zbog kojeg je otišao iz Velikog brata će vas ŠOKIRATI

Međutim, Miljana se sinoć javila i pristala na pregled samo da bi se vratila kod svog dečka Lazara Čolića Zole, koji je ceo dan bio neutešan. Kako je nedelja ljubavi u toku, ona je dobila još jednu priliku, a Zola je svojim ponašanjem pokazao da su njegova osećanja prema Miljani ipak iskrena.

PREPORUKA:   Miroslav Đuričić Miki, pčelar iz Kupinova, spakovao stvari i molio da napusti Zadrugu, vikao i lupao na kapiji!

Podsetimo, Miki Đuričić je, kada su saznali da su majka i ćerka napustile rijaliti, rekao da će se njih dve sigurno vratiti i to nikad jače.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes