.

MILJANA KULIĆ OPET ZATRUDNELA U RIJALITIJU?! Uradila sam 2 testa i oba su pokazala 2 CRTE! Zola van sebe, ali još OVO krije od njega (VIDEO)

Miljana Kulić se sinoć ponovo vratila u rijaliti i čim je stigla odvela je svog verenika Zolu da razgovaraju nasamo, a onda su izneli neke šokantne detalje!“Ne znam je li istina da je ono što si mi rekla u garderobi da se odmah napijem“, pitao je Zola!

„Jeste, dve crte je pokazao, dva sam uradila. Ujutru ću ponovo uraditi. Kad sam bila prvi put trudna i kad sam radila taj test. Prvi put je pokazao da jesam, drugi put da nisam i na kraju da jesam. Ne znam videćemo, treba da dam mokraću“, otvoreno je rekla Miljana.

PREPORUKA:   Miljana Kulić uslikana posle diskvalifikacije iz Elite!

„Ti nisi dobro, ja na tebi vidim. Vidila sam da si ti nešto nervozna i nešto mi kriješ“, rekao je Zola.

„Nikad ne bih otišao a da se ne pozdravim. Dosta njih mi je reklo ovde da nisi devojka za mene. Neću da pričam o tome sada. Najgluplja si ako misliš posle svega da te ne volim“, rekao je Zola Miljani.

PREPORUKA:   Marija Kulič otkrila veliku tajnu Ivana Marinkovića, umešani Aleks Nikolić i Filip Car!

„Ja sam mislila da ćeš ti da izađeš i da mi na taj način pokažeš ljubav. Hajde da ne pričamo o tome jer rođendan je, treba da smo veseli“, odgovorila je Kulićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!