.

MILJANA KULIĆ OPET ZATRUDNELA U RIJALITIJU?! Uradila sam 2 testa i oba su pokazala 2 CRTE! Zola van sebe, ali još OVO krije od njega (VIDEO)

Miljana Kulić se sinoć ponovo vratila u rijaliti i čim je stigla odvela je svog verenika Zolu da razgovaraju nasamo, a onda su izneli neke šokantne detalje!“Ne znam je li istina da je ono što si mi rekla u garderobi da se odmah napijem“, pitao je Zola!

„Jeste, dve crte je pokazao, dva sam uradila. Ujutru ću ponovo uraditi. Kad sam bila prvi put trudna i kad sam radila taj test. Prvi put je pokazao da jesam, drugi put da nisam i na kraju da jesam. Ne znam videćemo, treba da dam mokraću“, otvoreno je rekla Miljana.

PREPORUKA:   INSTAGRAM OBJAVA: ČIKA SINIŠA KULIĆ MI JE UPRAVO PRETIO SMRĆU?! Pevač objavio zabrinjavajuću poruku pa se obratio Miljaninom ocu NIKAD BRUTALNIJE! (FOTO)

„Ti nisi dobro, ja na tebi vidim. Vidila sam da si ti nešto nervozna i nešto mi kriješ“, rekao je Zola.

„Nikad ne bih otišao a da se ne pozdravim. Dosta njih mi je reklo ovde da nisi devojka za mene. Neću da pričam o tome sada. Najgluplja si ako misliš posle svega da te ne volim“, rekao je Zola Miljani.

„Ja sam mislila da ćeš ti da izađeš i da mi na taj način pokažeš ljubav. Hajde da ne pričamo o tome jer rođendan je, treba da smo veseli“, odgovorila je Kulićeva.

PREPORUKA:   HOCE PREKO MILJANE DA DOĐE DO PARA! Oglasio se Siniša Kulić posle skandala sa ugovorom: Je*aću mu majku, folirant namazan go*nima!

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes