.

Miljana i Marija Kulić završile u policiji, intervenisala i Hitna pomoć, Miljani zabranjeno da prilazi stanu i majci u narednih 30 dana!

PORODIČNA DRAMA RIJALITI UČESNICE – Miljani naloženo da hitno napusti stan, ZABRANJENO JOJ DA PRILAZI MARIJI u narednih 30 dana

Miljana Kulić sa roditeljima 2 Foto: BRANKO JANAČKOVIĆ, Ivana Anđelković / RAS Srbija

Po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić, učesnici brojnih rijaliti programa Miljani Kulić iz Niša danas je izrečena hitna mera udaljenja iz porodičnog stana, saznaje „Blic“. Miljani je, kako saznajemo, istovremeno zabranjeno i da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji a bude li se oglušila o izrečene mere, mogla bi da dobije i zatvorsku kaznu.

Miljana Kulić Foto: Printscreen / RAS Srbija
Miljana Kulić
PREPORUKA:   Besna sestra Aneli Ahmić nakon oibjave da je zatrudnela pred kamerama u rijalitiju Elita!

Sve je počelo svađom između majke i ćerke koje su poznate po burnom temperamentu a zbog čega je morala da interveniše i policija. Posle žestoke svađe, poziv organima reda, nezvanično se saznaje, uputile su i Miljana i Marija. Utvrđivanje činjenica o tome šta se tačno odigralo u domu Kulića, nastavljeno je u prostorijama policije gde je bilo posla i za Hitnu pomoć.

Miljana i Marija Kulić Foto: V. Lalić / RAS Srbija
Miljana i Marija Kulić

– I majka i ćerka su se žalile da imaju zdravstvene tegobe jer su se uznemirile zbog svađe. Medicinska ekipa Hitne pomoći prvo je intervenisala na poziv Marije Kulić, koja se žalila na povišeni krvni pritisak. No, nedugo nakon toga lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Niša došli su na poziv Miljane Kulić, koja je imala gušenje u grudima. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane došlo je zbog para, osnosno jer Miljana previše novca troši na kocku a potom traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka, Miljaninog maloletnog sina. Tako je bilo i danas kada je uzavrele porodične strasti morala da smiruje policija – kaže naš izvor.

PREPORUKA:   FINALE ELITE: Jelena Marinković se ne kaje prevare, sin Milene Kačavende dominirao u finalu!

O slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad koji treba da proceni da li je potrebno preduzeti druge mere zaštite, vezano za činjenicu da je Miljana majka maloletnog deteta.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!