.

Anabela Atijas ne zna ŠTA JE ČEKA POSLE ZADRUGE: Biće joj zabranjen pristup ĆERKI?!

Da „Zadruga“ obično traje i kad se jedna sezona rijalitija završi, dokazalo se dosad dva puta, a Anabela Atijas će to po svemu sudeći osetiti na svojoj koži kada napusti imanje u Šimanovcima.Anabela Atijas

Anabela Atijas • Tv Pink / screenshot

Naime, nije tajna da se određene grupe glasača svim raspoloživim sredstvima bore za svoje favorite, te tako neretko na adrese nekadašnjih učesnika stižu pokloni, novac, ali i pretnje, sabotiraju se reklamne kampanje i nastupi…

PREPORUKA:   Jovana Matora imala intimne odnose sa uzdatim pevačicama!

Jedna od grupa koja podržava ljubav Lune Đogani i Marka Miljkovića zacrtala je sebi za cilj da svim silama spreči Anabelu da ponovo ugrozi ljubav njihovih miljenika.

Luna Đogani i Marko Miljković
Luna Đogani i Marko Miljković • youtube

Na Fejsbuk stranici „Zadruge“ osvanulo je obaveštenje jedne od grupa u kom se izlaže plan za dalje delovanje kada svi akteri napuste rijaliti.

– Moramo da budemo složniji, da se dogovorimo gde će da žive Luna i Marko posle „Zadruge“. Anabela će da proba da ih razdvoji opet. Moramo da se dogovorimo kako da Anabeli zabranimo prilaz Luni, jer Luna ne želi da joj ona prilazi i nema šta više da ide za njom i da je maltretira, kada je niko ne želi u blizini – stoji u ovoj objavi koja je izazvala burne reakcije, od naslaganja do potpune podrške.

Zadruga 3
Zadruga 3 • Facebook
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!